>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, spotkał się ktoś z taką sytuacją i wyszedł z niej zwycięsko?
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. xxxxxxxxxxxxx postawionym po kursie 5.00 na Powyżej 0.5 (Gole Szachtar Donieck v Celta Vigo). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.20.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
Z góry dziękuję za pomoc, reputka poleci ;)
Stawiałeś pre czy live?

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To są chorzy, jak w 87 minucie mógł być kurs 1.20 na gola?

&quot;Dlatego Pana zakład został odpowiednio zmieniony, na kurs który powinien zostać oferowany w momencie zawarcia przez Pana zakładu&quot; czyli w 88 minucie kurs na over 2.5 wynosił @1.20. Nie mam słów do tych idiotów z całorocznego...

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ma ktoś jakieś argumenty? Bo rozmawiam z jakimś gościem, który ciągle wysyła mi 3 zdania z regulaminy i taka gadka jest...

pozi 97

pozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ma ktoś jakieś argumenty? Bo rozmawiam z jakimś gościem, który ciągle wysyła mi 3 zdania z regulaminy i taka gadka jest...

sama minuta 88 i kurs 1.2 to jest argument

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.20 na gola w 88 minucie? Chcą Cię pokręcić na siano i tyle.

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pasadena

Weź może porób screeny kursów w 88 min i wyślij im mailem wieczorem wróć do sytuacji bo ja raz na chacie nic nie załatwiłem, ale złożyłem reklamację zakładu i uznali.

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Weź może porób screeny kursów w 88 min i wyślij im mailem wieczorem wróć do sytuacji bo ja raz na chacie nic nie załatwiłem, ale złożyłem reklamację zakładu i uznali.

Napisz na pw, co z nimi pisałeś i jakie argumenty w reklamacji. Pozdro ;)

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz na pw, co z nimi pisałeś i jakie argumenty w reklamacji. Pozdro ;)
Musisz walczyć o swoje. Kurs został wystawiony prawidłowo i próbują się wywinąć. Gdybyś grał pre to kurs na o0,5 tyle by wynosił, wtedy mogą zrobić tak jak zrobili.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
A ta bramka padła z karnego? A nie jest tak, że może całoroczny nie bloknął zakładów jak był już podyktowany karny i w tym momencie postawiłeś? I bet uznał kurs mniej więcej z zakładu strzeli/nie strzeli karnego? Bo chyba takie mniej więcej są zawsze?

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
A ta bramka padła z karnego? A nie jest tak, że może całoroczny nie bloknął zakładów jak był już podyktowany karny i w tym momencie postawiłeś? I bet uznał kurs mniej więcej z zakładu strzeli/nie strzeli karnego? Bo chyba takie mniej więcej są zawsze?

Tak z karnego, ale karny był jakies 2 minuty później.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Tak z karnego, ale karny był jakies 2 minuty później.
Nie no, w takim razie to jest jawna wychujka. 1.20 na bramkę w 88 minucie to chyba nawet nie ma w jakiś ustawionych ukraińskich młodzikach czy innych Kambodżach ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Nie no, w takim razie to jest jawna wychujka. 1.20 na bramkę w 88 minucie to chyba nawet nie ma w jakiś ustawionych ukraińskich młodzikach czy innych Kambodżach ????

jakich młodzikach? jakiCHś ukraińskich. Sorry, musiałem..

Status
Zamknięty.