>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne akcje z tym wyjazdem ;) Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie ;) Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????

Co to znaczy gorsza/lepsza chuliganka ? Czy komuś w jakiś sposób może imponować to, że jacyś ćwierćinteligenci piorą jedni drugich i demolują co jest pod ręką ? Nie jednokrotnie nie oszczędzając osób postronnych, które po prostu idą obejrzeć mecz ? Pytam bo serio mnie to ciekawi. No troll

kamillo91 2,3K

kamillo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z internetu
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dracond +1 Punkty (Fajny typ - skorzystałem tylko z części, ale trzymaj tak dalej! pozdro)
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów? Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów? Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?

Legia ma sztamę z ADO Den Haag, a Ci z kolei mają kosę z Ajaxem, więc pewnie o to poszło ;)

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Volna Pinsk v Torpedo Moskwa (Mecz - Gole) Powyżej 5.5 @ 1.50 LIVE jeszcze jedna ?
Liczyłem na powtórkę z HT. ???? ⛔
Legia ma sztamę z ADO Den Haag, a Ci z kolei mają kosę z Ajaxem, więc pewnie o to poszło
Ok, dzięki. Doczytałem na necie, to nawet jakiś mecz przyjaźni kiedyś był ????

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to znaczy gorsza/lepsza chuliganka ? Czy komuś w jakiś sposób może imponować to, że jacyś ćwierćinteligenci piorą jedni drugich i demolują co jest pod ręką ? Nie jednokrotnie nie oszczędzając osób postronnych, które po prostu idą obejrzeć mecz ? Pytam bo serio mnie to ciekawi. No troll
Chuliganom ?
Lepsza/gorsza chuliganka oznacza lepszą/gorszą chuligankę.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta akcja z Ajaxem co zdemolowali klub, to był jakiś odwet, przestroga czy z nudów?
Raczej z powodu wrodzonego skrajnego debilizmu, banda idiotów nieskalanych myśleniem, która niszczy ludziom dorobek życia.
Działo się coś kiedyś kibicowska między kibicami POL/NED ?
Tak, jak przyjechali do nas na sparing przed Euro we Francji, to mieli na trybunach transparenty

Ale według naszego bydła, to nie kibice tylko &quot;Janusze i pikniki&quot;.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Dziwne akcje z tym wyjazdem ;) Zero komunikatów na forach, wszędzie cisza, a mówisz, że w klatce będzie komplet ???? Jestem ciekaw Waszego wyjazdu, bo ajax się szykuje na ulicach i w pubach na odwet. Wiem od znajomego z Holandii. Nie ma co porównywać polskiej chuliganki do zagranicznej, bo jest 3 klasy lepsza, ale może być ciekawie ;) Tym bardziej, że czytałem, że nie było zorganizowanego wyjazdu, czyli będzie pewnie sporo małych grupek, a to niezbyt dobrze dla tych, co się słabo biją ????

Ogólnie sprawa wygląda tak, że zbiórka jest w Hadze, a stamtąd wszyscy jadą autobusami do Amsterdamu ;)

Czy ja wiem czy coś się wydarzy? Jesteśmy na cenzurowanym w UEFA i się chłopaki na prawdę wstrzymują z niektórymi sprawami :p

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie sprawa wygląda tak, że zbiórka jest w Hadze, a stamtąd wszyscy jadą autobusami do Amsterdamu ;)
Czy ja wiem czy coś się wydarzy? Jesteśmy na cenzurowanym w UEFA i się chłopaki na prawdę wstrzymują z niektórymi sprawami :p
Na cenzurowanym nie są od tamtego roku, a jakoś się u siebie nie wstrzymywali. Vide mecz z Borussią u siebie i konsekwencje tego.
Przecież to nawet nie chodzi o to, że robią krzywdę innym (bo oni o tym nie myślą), ale tak naprawdę szkodzą swojemu UKOCHANEMU klubowi. A już teksty typu &quot;cały nasz chuliganerski trud dla ciebie ojczyzno&quot; powinny być ścigane z urzędu jako naśmiewanie się z patriotyzmu. Równie dobrze ZOMOwcy by se mogli takie koszulki pokupywać, bo też gierojami strasznymi byli.
Żeby nie było, że polscy kibice są źli, a ci europejscy, a w ogóle angielscy wspaniali. Nie pamiętam, żeby u nas niedawno obrzucali autobus gości kamieniami, a w Anglii w tamtym roku miało to miejsce na poziomie Premier League. (West Ham - Man U). Lub wtargnięcie kibiców Stuttgartu na boisko i żywiołowa dyskusja z piłkarzami.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)

Dziać, się działo, np. Legia - Utrecht w Pucharze UEFA.

Co do klubu to normalna akcja jak wiele podczas europejskich pucharów, nie tylko wśród naszych drużyn.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Co do klubu to normalna akcja jak wiele podczas europejskich pucharów, nie tylko wśród naszych drużyn
Czy taka normalna akcja, nieraz słyszało się jak kibice sikali do fontanny w Rzymie, ale to był pijacki wybryk.. A jeżeli to normalna akcja, to przeczy przysłowiu że &quot;sport to zdrowie&quot; :p

K 168

kbak93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis stołowy
Qatar Open
Kim Minseok vs Li Ping
2 kurs 1,57
Li Ping w bardzo dobrej formie, dzisiaj pociągnął swojego teammate&#39;a z kadry ktory jest slabiutki i to bardzo bardzo aż do 5 setowego meczu z dwoma bardzo dobrymi szwedami.
Kim Minseok- u21 żenada
w Kwalifikacjach wygrał z bardzo słabym w ostatnim tygodniu Grothem 4:3
i dlatego jest w turnieju, widzę tylko jedyną opcje- 4-1 lub 4:2 dla Li Pinga
a no i najważniejsze ostatnie 3 mecze wygrał Li Ping i ma na niego patent, wiem jak to jest grać z kimś kto wygrywa ze mną co mecz gramy więc ja zagrałem za 200 zł i w moim budżecie jednodniowym to na ten moment max. 1,25 do 4 to blizej mojemu poglądowi

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
duff999 +10 Punkty (dzieki wielkie)
janielski +8 Punkty
zyga7777 +7 Punkty (dobry typ)
lamey +6 Punkty (Genialny typ! Dzięki!)
kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Czy taka normalna akcja, nieraz słyszało się jak kibice sikali do fontanny w Rzymie, ale to był pijacki wybryk.. A jeżeli to normalna akcja, to przeczy przysłowiu że &quot;sport to zdrowie&quot; :p

Normalna w sensie, że atak na kibiców drużyny przeciwnej, którzy siedzą w pubie ;)

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Davis-Svitolina co myslicie o graniu na Amerykanke? Kurs 3.4

Status
Zamknięty.