>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co Wy macie z tą Radwańską? Przecież to już nie jest tenisistka tylko celebrytka, za niedługo ślub potem dzieci.
Śledźcie lepiej polskie utalentowane juniorki które prezentują tenis ofensywny a nie przebijactwo, np Iga Świątek czy Maja Chwalińska. Które coraz lepiej sobie radzą narazie w ITFach ;)

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co Wy macie z tą Radwańską? Przecież to już nie jest tenisistka tylko celebrytka, za niedługo ślub potem dzieci.

Śledźcie lepiej polskie utalentowane juniorki które prezentują tenis ofensywny a nie przebijactwo, np Iga Świątek czy Maja Chwalińska. Które coraz lepiej sobie radzą narazie w ITFach ;)

Ja to się zastanawiam, jak ona rok w rok otrzymuje nagrode publicznosci WTA. Przeciez to nawet &quot;kamienna mina&quot; Sharapova częściej się uśmiecha na korcie, nie mówiąc o tym, że nie kisi kapusty jak przegrywa

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vakifbank 2-5--&gt; 8-5 tyle w temacie, teraz to trzymać :!:

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Tylko dziwi mnie tak wysokie kursy bo 2 setach wpierdolu, tym bardziej na zespół który przed meczem także nie był faworytem. Z regułu gdy grają baby to po 2 takich setach powinno być 1,50 - 2,50 ????

Znowu złapane przy 3:5, aż mi głupio tak...

kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Człowiek się nie oduczy grać na live naszą ????
No ale Aga jest taka, że może to skończyć 7/5 albo szybko po 4 piłkach w tym gemie.

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem po co tak jedziecie po Radwanskiej. 8 lat z rzedu w top 10 za wyjatkiem jednego sezonu. Top 3 w ub roku, a i tak każdy ciśnie na to jaki ma styl gry. Jakby to była jej wina. Takie ma predyspozycje. Jeszcze będzie Wam tej &quot;celebrytki&quot; brakować jak Iga się będzie tułać w okolicach top 30-50 ????
Zobaczcie jakie wyniki osiąga Piter , która przypominam była tak mocno hypeowana w 12/13 roku , że zrobi run po top 20 bla bla , a zapomniala jak się gra w tenisa.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Fenerbahce pierwszy gol przed 30:00 minutą - &gt; 3.50
E: Ja pierdziele, taki mam fajny kupon z ich zwycięstwem... Początek dopiero, ale zaczęło się fatalnie.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fenerbahce zaczęło z wielkim animuszem, już po 5 minutach powinno być 1-0 a po głupim błędzie Skrtela jest 0-1 ???? Miałem pograć awans Fener @2,62 ale odpuszczam ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie wiem po co tak jedziecie po Radwanskiej. 8 lat z rzedu w top 10 za wyjatkiem jednego sezonu. Top 3 w ub roku, a i tak każdy ciśnie na to jaki ma styl gry. Jakby to była jej wina. Takie ma predyspozycje. Jeszcze będzie Wam tej &quot;celebrytki&quot; brakować jak Iga się będzie tułać w okolicach top 30-50 ????

Zobaczcie jakie wyniki osiąga Piter , która przypominam była tak mocno hypeowana w 12/13 roku , że zrobi run po top 20 bla bla , a zapomniala jak się gra w tenisa.
Nikt po niej nie jedzie, już się przyzwyczailiśmy :cool:

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fener + Barcelona u19 super się zaczęło ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Fenerbahce race to 9 RR @ 1,83
Muszą 3-1 wziąć :p Będa cisnąć.

Status
Zamknięty.