Spoczko! ???? No było było, dość dużo@artorrtorro na razie nie mogę chociażby reputacją oddać, ale dzięki za te kursy. To chyba Ty dawałeś ostatnio mausesports co? w becie mocno wygórowane było też skorzystałem. Dziena
Spoczko! ???? No było było, dość dużoale z drugiej strony, wszystkie typy z działu na wczoraj
, więc wiesz, zależy ????
gratulacje, nie wie czy oglądałeś mecz ale pod koniec był karny, oczywiście obroniony, pięknie wyreżyserowane widowisko,masakraNa Hsv - Freiburg x @3.60 .Krzywdy sobie nie zrobia
Na Hsv - Freiburg x @3.60 .Krzywdy sobie nie zrobia
panowie jestem nowy na bet365 dlugo rozliczaja lolka ? bo mialem fnc skonczyli z 20min temu
Deportivo remis @8 (pobożne życzenie ???? )
Pedro & Costa i ślicznyWolverhampton - Chelsea @1.90
/edit: Tylko kliknąłem potwierdź i Pedro na 1-0 ????
a co teraz?
2mapa Gambit?
I win VP?
Spoczko! ???? No było było, dość dużoale z drugiej strony, wszystkie typy z działu na wczoraj
, więc wiesz, zależy ????
EDIT
Rozliczyli wam już? Bo moje +2.5 dalej wisi zawieszone i niby na chacie pisali, że zakład złożony poprawnie, ale zastanawiam się czy w ogóle mi rozliczą naz takim bublem ????
Na jutro warto zagrać już Vive, kursy spadną jeszcze, a wygrają to na miękko.
Niee... Błagam nie siedzisz w ręcznej to nie radź. Vive ma kłopoty kadrowe to raz, Celje jest podrażnione porażką z Kristianstadt to dwa, muszą szukać teraz punktów. Podstawowe handi to teraz -/+ 4,5. Uważasz, że Vive które w pucharach na wyjazdach gra gorzej upora się ze Słoweńcami tak spokojnie?
Vive win i -2,5 ????
Poza tym skąd taka pewność, że nie siedzę w handballu i nie ogarniam.
ach unicaja, mieliscie tounicaja 3setberlin 2set
castelo maia 4 set
ako 2.54
Akurat słaby argument![]()
Bo nie wypowiadasz się w dziale ????