>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Artorrotoro na to wpadł, reszta naszej CSowej ekipy tylko potwierdziła, że to dobry bet :]
No i ekstra, przyznam, że nie znam się kompletnie na tym, ale grywam często typy z forum(wczoraj NiP na przykład), i w 80% wchodzą. Dobra robota panowie ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Artorrotoro na to wpadł, reszta naszej CSowej ekipy tylko potwierdziła, że to dobry bet :]

To się dopiero okaże ;) Jeszcze druga strona, ja wolę zaczekać, już kiedyś Astralis rozliczałem przy 12:3 ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
North chyba faktycznie to wezmą 2:0, bo Gambit słabiutko aimowo wygląda. Chyba ta choroba o której pisano w dziale to prawda.
Myślę, że wygrana North na drugiej mapie po 2.25 to dobra opcja i tak też gram. Oczywiście bez napalania się na stawkę, bo poprzedni zakład wszedł zbyt łatwo

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
North chyba faktycznie to wezmą 2:0, bo Gambit słabiutko aimowo wygląda. Chyba ta choroba o której pisano w dziale to prawda.

Myślę, że wygrana North na drugiej mapie po 2.25 to dobra opcja i tak też gram. Oczywiście bez napalania się na stawkę, bo poprzedni zakład wszedł zbyt łatwo

Jeszcze nie weszło, spokojnie, Gambit to nie ogórki.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Nie żebym chciał wam robić przykrość ale moim zdaniem Gambit to weźmie, może nie 2:0 ale na 80% wygrają mecz.

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
gambit sie odrodzilo i north opadlo troche, ciekawe czy utrzymaja poziom

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aaaaa, okej ;) Ja nie mogę bo mam zawieszone to +2.5 ???? ????

Status
Zamknięty.