>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam to samo a próbowałem z 3 różnych telefonów :;/:

Lipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyć:cool: Też próbowałem na 3 urządzeniach ;) Trzeba pewnie zainstalować jakąś pierdółkę ale nikt nie pomoże.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lipa, wpłacam tam od lat, pierwszy raz dostałem spiny mobilnie i nie umiem ich użyć:cool: Też próbowałem na 3 urządzeniach ;) Trzeba pewnie zainstalować jakąś pierdółkę ale nikt nie pomoże.

Jak flash to sprobuj zainstalowac &quot;puffin browser&quot; z playstore.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brooklynbounce +9 Punkty
klemi 52

klemi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ledziny
www.pinnacle.com/m
wejdzcie przez ten link, u mnie zadzialalo

brooklynbounce +9 Punkty
arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Próbowałem na telefonie z opery i miałem to info o flashu. Zalogowałem się z Chrome&#39;a i poszło bez problemu :) nie mam czasu czytać z czym tam wcześniej miałeś miała problem, ale może to pomoże ;)

brooklynbounce +9 Punkty
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Wczoraj po przerwie lepiej wyglądała Puig a teraz to loteria znów ????

A Malarz zakrzywił czasoprzestrzeń albo sędzia na****** :cool:

Dokladnie dlatego wczoraj dalem na Puig bo liczylem na zmeczenie,a tu patologiczne granie w tym turnieju przez descz. Pewnie Ruska ja wezmie

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
U kangurów w kosza to jest pierwszy mecz PO, dlatego uważam, że mecz będzie zacięty i na styku. Możliwa jak najbardziej dogrywka (dwa poprzednie mecze pomiędzy tymi drużynami Cairns u siebie wygrało).
1 kwarta under 41,5 @1,8
⛔ Perth ostro pocisnęło

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Hlavackova gra Debla okolo poludnia w Doha potem za chwile singla eliminacje w Dubaju,kojarzycie to? Wystapi dzis w tym dubaju?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boserup 3-4* --&gt; 7-5 ciężko ale jakoś idzie, Rodionova spuchła już, będę w szoku jak tego nie wygra

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taipans -1.5 pierwsza kwarta @2 za plaska stawke w Bet365 Tam nawet za za pol stawki zagram -4.5 1q @ 3.20 w Unibet bo jest szansa.
21:31...⛔ ⛔ ⛔ 4.5 ale nie w ta strone co trzeba ech ????
Gram za stala stawke Perth wygra 2 kwarte @ 2.75 Bet365....Taipans nie moze z pola rzucic a wiec warto probowac, watpie ze w 2q sie cudownie odmieni.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Adelaide United - Newcastle Jets, over 0.5 HT @ 1.33 expekt

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hlavackova gra Debla okolo poludnia w Doha potem za chwile singla eliminacje w Dubaju,kojarzycie to? Wystapi dzis w tym dubaju?

Teoretycznie debel jest jej priorytetem.Takze raczej kwalifikacje w Dubaju odpuści.

Status
Zamknięty.