>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@UefoWilcox czemu się nie udzielasz w dziale NBA?

Brak czasu, poza tym gram mało przedmeczowo, raczej łapie live. Dzisiaj w sumie przedmeczowo do grania Bostons byli i tak też pograłem, ale cały dzień w pracy i nie dałem rady nic napisać. Jak ktoś chce to dalej do połapania za 1,74. W Bullsach tylko supermecz Butlera mógłby sprawić, że świetnie poukładani Celtics pregrają dziś.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sylwestrowo
Brak czasu, poza tym gram mało przedmeczowo, raczej łapie live. Dzisiaj w sumie przedmeczowo do grania Bostons byli i tak też pograłem, ale cały dzień w pracy i nie dałem rady nic napisać. Jak ktoś chce to dalej do połapania za 1,74. W Bullsach tylko supermecz Butlera mógłby sprawić, że świetnie poukładani Celtics pregrają dziś.
Lepszym betem byli Wizards (pewniejszym) , Twój avatar do czegoś zobowiązuje (Snow &amp; Iverson) , musisz go więc zmienić na typu : ???? nie mam czasu, nie kupuje Twojej wymówki, a ponadto wymówki są dobre dla dziewczyn. Musisz się zebrać w sobie, trzeba postawić ten dział na nogi

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepszym betem byli Wizards (pewniejszym) , Twój avatar do czegoś zobowiązuje (Snow &amp; Iverson) , musisz go więc zmienić na typu : ???? nie mam czasu, nie kupuje Twojej wymówki, a ponadto wymówki są dobre dla dziewczyn. Musisz się zebrać w sobie, trzeba postawić ten dział na nogi

Bez urazy dla tego forum, bo bardzo je lubie i pomaga mi w bawieniu się bukmacherką, ale jednak mam w życiu ważniejsze cele niż przywracanie działu NBA na nogi. Jak będę miał czas i przekonanie, że mój typ jest dobry, to na pewno nie omieszkam tam napisać ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
minglee +2 Punkty
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Virtusi @4.00
Nie takie gry wygrywali

Będzie pistoletówka, to tak, ale bez niej, nie ma szans. -8 przy wejściu w fulla trochę za dużo, to nie compLexity :-(

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po zawodach, jak zwykle solo wychylają, cały czas ten sam błąd a później płacz jak w Atlancie :razz:

Status
Zamknięty.