>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OCB z tymi spinami ? ;)

10 darmowych spinów w Pinnacle na Construction Cash. Bez obrotu 5 na pc + 5 na telefonie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pyrus122 +7 Punkty (dziękówka man)
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Po co to piszesz? Podałem typ który wszedł w 66 minucie, a ty mi wmawiasz, że każdy to wypatrzył??? Tobie się coś poj***? Nie wiem czy wiesz ale tu się podaje typy a nie zarzuty typu &quot;Każdy to wiedział&quot;

Żaden zarzut, nawet nie napisałem, że każdy. Napisałem, że nie ty jeden, bo też gram rogi na bieżąco. Pozdrawiam ????

Busta z Cuevasem serwis na mecz :cool:

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest jeden mecz który trzeba pograć dzisiaj wieczorem
CS:GO
Tyloo win
@4.33

⛔⛔
Z obecną formą Nipu kurs warty ryzyka ale niestety chińczyki lepiej niech się zajmą StarCraftem albo nie wiem.. ping-pongiem.

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś mi sie wydaje, ze pinnacle wycofa tą promocje niedlugo bo az za duzo tam sie wygrywa ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
chciałem się zalogować z PC, ale nie pamiętam nawet hasła, a stronka pinnka z przypomnieniem nie działa :/ dobrze że na telefonie miałem zapisane ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Odetnijmy się na moment od LE, która mnie niesamowicie denerwuje i nie wiem czemu ja to gram...

Carreno-Busta/Cuevas -3,5g @ 1,80

Oglądałem chłopaków w poprzedniej rundzie, grali naprawdę solidnie i wygrali niesamowicie trudny mecz. Ich rywale jakoś średnio mi pasują do debla, zwłaszcza Lorenzi, jego styl tu nie będzie pasował. Warto!

Miękko. 6-0, 6-2 ✅

Status
Zamknięty.