lamora365
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Za takie napieprzanie rakietą od razu powinna być dyskwalifikacja.
W tym meczu to już n- ty raz
Za takie napieprzanie rakietą od razu powinna być dyskwalifikacja.
Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to TwojeNa urodziny dostałem 10free spinów od Betsafe aż całe 0zl wygrałem, na pewno nic nie było "podkręcane" w drugą stronę ???? ale gest fajny![]()
Popatrz na to z drugiej strony, pograles, pociagnales jednorekiego bandyte, wygrales 0zl, ale cos sobie pogral to Twoje.
@5567, pogralem chyba 35 zakladow, bylem na plus, ale niestety jak z hazardzistami bywa ..brakuje samo dyscypliny. Ostatnio zagralem na nieparzyste w meczu w Australii bodajze i weszlo latwoBuk pewnie zly bo nikt tego nie pogral a wiec nie wyrownali 50/50 po jednej i drugiej stronie.
Co racja to racja ale z drugiej strony miałem nadzieję że podkręcą mi te spiny żeby mi pokazać jak to łatwo wygrać, żebym władował tam kasę ale cóż co pokręciłem to moje ????
San Jose v Real Potosi
BTS
2.75 Bet365
Mimo czerwa dalej cisną, coś mogą ustrzelić.
panie co dzisiaj pewniejsze capitals czy panthers?
Polecam za drobne!
Zagrane doslownie przed chwila over 2 goli po @1,8, kilka sekund czekania i gol, dzieki :d
Zagrałeś inny typ, moja drużyna nie strzeliła więc brawo dla Ciebie![]()
Full sklad, oni tam głodni gry ciągle. Zresztą nie po to się ściąga simono który w Korei na bombie grał żeby go oszczędzać na środku. Sada3-0 można próbować 2.25Nikt nie wie czy Sada wychodzi podstawowym składem?
Murray/Soares - Daniell/Demoliner 2:0
@1.80 bet365
BTS we Francji @2.25 bet365![]()
San Jose v Real Potosi
BTS
2.75 Bet365
Mimo czerwa dalej cisną, coś mogą ustrzelić.
Robredo/Sa - Molteni/Schwartzman
@1.61 Bet365
Polecam mecz za około pół godziny