5567
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Czyli powielasz bzdury lub rzeczy , których nie możesz potwierdzić. Równie dobrze mogłeś przeczytać , że Fedex koksował całe Ao ,ale nie pamiętasz gdzie to wycztyałeś.
Prostując:
Shapatava wypowiedziała się na swoim twitterze o Finale igrzysk pisząc dość ironicznie o Puig , że gratuluje jej czytego tygodnia , medalu i , że tak tenis powinien wyglądać kiedy nie grają kobiety z nakoksowanymi maszynami tylko kobiety z kobietami. To byla jedyna wzmianka o jakimkolwiek dopingu na IO. Jak bylo naprawde tego nie wie nikt , a temat dopingu w tenisie to temat rzeka. Polecam wybrac się czasem na meskie Itfy ktoś kto bardziej ogarnia tenis na pewno wie ocb.
Oj chłopie, ale żeś to wszystko serio wziął. Gdzie ja napisałem, ze mam pewność i moje info jest potwierdzone? Samo moje określenie "chodzą słuchy" juz wiele powinno powiedziec o wiarygodności mojej wypowiedzi. Przeciez w Internecie można dzisiaj napisać wszystko, "aby sie kliknelo", wiec podejrzewam, ze sami dziennikarze sportowi i inni prawdy nie znają. Więcej dystansu ???? No ale jak wiadomo, w każdej plotce ziarnko prawdy się znajduje, dlatego w ogole o tym nadmieniłem.