>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Millionairos (te przekręty z ligi kolumbijeskiej) mają czerwoną kartkę. Teraz jest przerwa. Jest tu Quick i powiedziałby to i owo czy ktoś na to stawia na giełdzie?

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napaliliście się na te 2-0 i widzicie jak to się wszystko zmienia. Na nuke ich rozjechali, ale na overpassie już nie potrafili się odnaleźć i dostali do 9. Jak ktoś ma problem z grą na danej mapie to jej nie wygra z drużyną, która po prostu umie na niej grać i tutaj nic nie zmieni to, że pierwszą mapę wygrali do 3 ???? I tak samo nie ma co pisać, że &quot;oo, na majorze to na overpassie przegrali do 14 blablabla...&quot;, bo to nie ma jakiegokolwiek sensu. To było miesiąc temu, nikt nie będzie mieć cały czas takiej samej równej formy. Astralis na majorze też postawiło opór na nuke, a widzicie wynik z dzisiaj na tej mapie.
Tak jak pisałem - decyduje train i mam nadzieję, że tym razem pójdzie on w stronę VP.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Millionairos (te przekręty z ligi kolumbijeskiej) mają czerwoną kartkę. Teraz jest przerwa. Jest tu Quick i powiedziałby to i owo czy ktoś na to stawia na giełdzie?

nie ma żadnego ruchu na betfair związanego z tym meczem

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak po południu siadało wszystko, tak wieczorkiem nic ????
Spróbuję jeszcze tak:
Leganes następna bramka @7
Leganes strzeli @3,50.

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Jak po południu siadało wszystko, tak wieczorkiem nic ????
Spróbuję jeszcze tak:
Leganes następna bramka @7
Leganes strzeli @3,50.
Tak tyle że wcześniej o wiele rozsądniejsze te typy były, teraz to wynalazki jakieś bierzesz ????

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak tyle że wcześniej o wiele rozsądniejsze te typy były, teraz to wynalazki jakieś bierzesz ????
Prawda, zacząłem szukać wysokich kursów, może trochę na siłę ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po co. trzeba stawkowac z glowa

Nie no rozwaliłeś tym tekstem teraz. Ładuje po 10 000 na kursy 1.08 i trzeba stawkować z głową ????

TSM wygra 2 mapę @1.61

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Jak się zapatrujesz na drugi draft?

Chyba FlyQuest ciut lepszy team comp ale ja już tego nie ruszam, poprzednią gre grałem ze względu na tego shaco

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie Virtusi to biorą, jeśli poziom gry pozostanie u jednych i drugich taki sam. Z jednego względu - Astralis gra bez Glave&#39;a jak do tej pory. Może pod koniec coś zaczął strzelać, ale na takiej mapie jak Train, gdziee VP naprawdę ją ogarnia, w 4 nie wygrają ;)

Status
Zamknięty.