artorrotorro
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Mapa 2 win Virtus pro @2 bet365
polecam, izzunia będzie ????
Niby jak na plus skoro chwilę przed tą bramką dla Ferroviary kurs był 3,25 na Santos, a ty zawierałeś zakład za 2,20? Nawet teraz na remis lub Santos jest 2,85Zamykamy, dostali czerwo, ale na![]()
Chyba kpisz ????Zamykamy, dostali czerwo, ale na![]()
Wiem, że wałkuje cały czas to samo, ale możliwość zamknięcia zakładu zmienia się w trakcie tego meczu ???? a podczas meczu North stało w miejscu cały czas na stawce -5% ???? A cały trebel był puszczany przed meczem, więc tu nie chodzi o to czy oni to rozliczą czy nie, bo wynik na pewno znają. Ktoś mnie chce zrobić w uja ????
Można wiedzieć o jakim Ty plusie mówisz?Zamykamy, dostali czerwo, ale na![]()
Po prostu gdy było 0-0Niby jak na plus skoro chwilę przed tą bramką dla Ferroviary kurs był 3,25 na Santos, a ty zawierałeś zakład za 2,20? Nawet teraz na remis lub Santos jest 2,85
A, o wszystkie. Z ciekawości przejrzałem kursy (bo nie psuje sobie konkursów graniem) i zgadzam się w większości z bukmacherami. W trójkach jednak nie do ruszenia jest Klay, musiałby naprawdę nie być w formie, żeby ktoś inny to wygrał. W dunkach mam nadzieję, że Gordon to wygra, należy mu się za zeszły rok, chociaż jestem ciekaw co ten młodziak "z Suns" pokaże. Konkurs skillsów to loteria, ale strzelę sobie, że Hayward to wygra.