>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Virtusi już się obudzili także chill

Czo? Zobacz jaki bank ma mouz, jedna runda niczego nie znaczy. Traina możemy wygrać jedynie w terro.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten całoroczny faktycznie chyba chce mnie oskubać ???? te North pewnie u wszystkich już porozliczane a u mnie dalej wisi :;/:
Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobienia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze &quot;selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo&quot;.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Santos - Ferroviaria @ over 0,5 gola w 1 poł. 1,80 stys

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Po co ten płacz, ja czasami czekałem po 12h na rozliczenie meczów z csa pogranych PRE i wszystkie elegancko rozliczone. Nie masz co po się martwić, rano będzie hajs.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbowałbym CLG po 2.62 Bet365
Gra jest wyrównana, więc jest szansa, że to jeszcze obrócą na swoją korzyść. Smokami mocno dostają, ale tak jest okej.

Ajjj było close :/ raz za długo zostali i oddali barona za to i się zaczęło sypać

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za duzo osob to pewnie pogralo, buk za duzo stracil i jest argument do zrobinia zwrotow. 1 %, ze kase zobaczysz, 99 %, ze &quot;selekcja zostala wystawiona nieprawidlowo&quot;.

Jeszcze mi gość na chacie napisał coś w stylu &quot;polecam zostawić zakład aktywny&quot; ???? czyli jak nie wejdzie to nie będą musieli się tłumaczyć, a jak wejdzie, to sorka, ale nasz błąd.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Co tak ciśniecie w ten Santos? Tam po ponad 27 minutach ani jednego celnego strzału nie oddali

Status
Zamknięty.