>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wk**wia mnie coś takiego jak podczas meczu NiP-u. Jest problem &quot;techniczny&quot; i mecz przerwany na ponad 20&#39; w tak ważnym momencie. Nie to, że widzę ustawkę w każdym spotkaniu na które można &quot;stawiać&quot;, ale jakie to jest pole do nadużyć.. Ludzie pompują hajs i nagle okazuję się, że nie wszystko może dziać się na ich oczach.. Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Wk**wia mnie coś takiego jak podczas meczu NiP-u. Jest problem &quot;techniczny&quot; i mecz przerwany na ponad 20&#39; w tak ważnym momencie. Nie to, że widzę ustawkę w każdym spotkaniu na które można &quot;stawiać&quot;, ale jakie to jest pole do nadużyć.. Ludzie pompują hajs i nagle okazuję się, że nie wszystko może dziać się na ich oczach.. Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.

To że to trwało 20min to najmniejszy problem, było 3v1 i Freiberg low hp i powtórzyli runde..

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ustawianie meczy w CSie juz sie odbywalo, ba, nawet zostalo udowodnione i paru graczy ponioslo kary.

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To że to trwało 20min to najmniejszy problem, było 3v1 i Freiberg low hp i powtórzyli runde..

i to przy stykowym wyniku, różnica z tego co kojarzę 3rund? Win C9 wyczyścił by bank NIPu i mogłoby być różnie IMO

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
i to przy stykowym wyniku, różnica z tego co kojarzę 3rund? Win C9 wyczyścił by bank NIPu i mogłoby być różnie IMO

Mam nadzieję że C9 to wygra bo gardzę tym Nipem 3v1 i ich gracz ma low hp a oni się kłócą o powtórzenie rundy, jest to w regulaminie ale Fair Play też obowiązuję..

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję że C9 to wygra bo gardzę tym Nipem 3v1 i ich gracz ma low hp a oni się kłócą o powtórzenie rundy, jest to w regulaminie ale Fair Play też obowiązuję..

tam gdzie są pieniądze honor ginie...????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gram over 1,5 w 2 tercji w Columbus @1,55 b365

(jak nie wejdzie to progresja na to samo w 3 tercji)

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.
Poczytaj o drużynie iBP - valve ich permanentnie zbanowało właśnie za ustawkę ???? Kiedyś była taka strona csgolounge gdzie się obstawiało skinami, amerykańce się pokusili na śmieszne pieniądze, obstawili z kilku kont na przeciwników i wyjebali grę. A wyglądało to np. tak że nie strzelali w plecy do przeciwników, nie kontrolowali spraya i strzelali po niebie itp ???? Co najlepsze - w drużynie iBP wtedy grał obecny dzisiaj snajper C9 - Skadoodle i jako jedyny ominął bana, bo &quot;niby&quot; nie obstawił jako jedyny z całej piątki mimo, że wiedział o ustawce i chęci ustawienia meczu przez kolegów z drużyny.
Link do HLTV z tego meczu - http://www.hltv.org/match/2292409-ibuypower-netcodeguidescom-cevo-professional-season-5
Nie wiem ile dokładnie % było na NetCode, ale z tego co pamiętam to z kilku po kilka tysięcy w skinach sobie za to przytulili. I sam się przyznam, że na tym meczu wtedy zarobiłem 300 dolców w skinach ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja właśnie byłem pewny, że NiP uzna tą rundę, że przegrali albo coś w tym stylu, szok..

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poczytaj o drużynie iBP - valve ich permanentnie zbanowało właśnie za ustawkę ???? Kiedyś była taka strona csgolounge gdzie się obstawiało skinami, amerykańce się pokusili na śmieszne pieniądze, obstawili z kilku kont na przeciwników i wyjebali grę. A wyglądało to np. tak że nie strzelali w plecy do przeciwników, nie kontrolowali spraya i strzelali po niebie itp ???? Co najlepsze - w drużynie iBP wtedy grał obecny dzisiaj snajper C9 - Skadoodle i jako jedyny ominął bana, bo &quot;niby&quot; nie obstawił jako jedyny z całej piątki mimo, że wiedział o ustawce i chęci ustawienia meczu przez kolegów z drużyny.
Link do HLTV z tego meczu - http://www.hltv.org/match/2292409-ibuypower-netcodeguidescom-cevo-professional-season-5
Nie wiem ile dokładnie % było na NetCode, ale z tego co pamiętam to z kilku po kilka tysięcy w skinach sobie za to przytulili. I sam się przyznam, że na tym meczu wtedy zarobiłem 300 dolców w skinach ????

Nawet swojego czasu jak Pasha twitczował mówił, że na początku ta stronka to była fajna zabawa że mogli fani stawiać na VP czy kogoś, natomiast przerodziło się to w miejsce gdzie dorabiali sie kasy na skinach nawet jeżeli trzeba było uyebać mecz

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest 12-15, gdyby nie ta akcja z tym przerwaniem meczu, cholera wie jakby się to skończyło. Szkoda Cloud9, bez kitu.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
warto tam over?
Okazji dużo ale brak skuteczności ja pograłem że Pingwiny strzela jako pierwsi 2 gole.
Minuta 2tercji a Pingwiny już 2 okazje w tym 1 słupek.
I jeb 0:1 ???? i tak to Pingwiny wezmą!

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Okazji dużo ale brak skuteczności ja pograłem że Pingwiny strzela jako pierwsi 2 gole.

Minuta 2tercji a Pingwiny już 2 okazje w tym 1 słupek.

A bramka przeciw Pingwinom ????

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet swojego czasu jak Pasha twitczował mówił, że na początku ta stronka to była fajna zabawa że mogli fani stawiać na VP czy kogoś, natomiast przerodziło się to w miejsce gdzie dorabiali sie kasy na skinach nawet jeżeli trzeba było uyebać mecz
To też prawda, bo wrzucali tam mecze kompletnie nieznanych drużyn, z przeróżnych turniejów i takim zawodnikom lepiej było się podstawić i przegrać mecz, ale wyjść na tym na sporym plusie właśnie przez ustawkę i obstawienie przeciwników na tej stronie. Szkoda tylko, że valve zbanowało tylko iBP, bo mogli się za to porządnie wziąć i myślę, że kilku zawodników z obecnego topu tak samo miałoby perma ????

Status
Zamknięty.