>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
BK JIP Pardubice +12.5 (Point Spread)
BK JIP Pardubice v CEZ Nymburk Czech
1.90

kamillo91 2,3K

kamillo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z internetu
kurrrrr.... miałem 100 pln na koncie postawiłem za 30 zł dubla i mam 7 zł... co kaman ??????

betheone 188

betheone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zewszad
Jamtland @2.70, ostatnio walneli Sodertalje na wyjezdzie 34pkt (!!! - wtf do dzis), trzeba isc za ciosem.

solara 38

solara

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z ulicy
Tsonga bierze ten mecz.

Totalny no bet. Wszystko sie może zdarzyć. Oczywiscie ktoś wygra bo widze część tutaj pewna Tsongi druga cześć Chorwata. Zero Value w tym momencie na to spotkanie.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Ależ się udał organizatorom turniej w Doha w tym roku.. Za rok szejki pewnie dach zamontuja na wszystkich kortach hehe

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurrrrr.... miałem 100 pln na koncie postawiłem za 30 zł dubla i mam 7 zł... co kaman ??????
A nie stawiałeś nic więcej? Miałem tak ostatnio, że po zagraniu nie odjęło mi kasy z podglądu budżetu, dopiero po kolejnym zakładzie mi to wyrównali. Też się zdziwiłem, że nagle aż tyle z konta ubyło, ale wszystko jest ok.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Co ty taki do ortografi, pewnie wierzysz w to co mówią w TV od 20 lat,...

Ortografii * - wez sie nie udzielaj anaflabeto, bo sie tylko kompromitujesz

Słusznie Zagee! Sylwester1 nie cwaniakuj! Piszesz o TV to tak jakbyś wyśmiewał się z niewiedzy swoich rodziców i starszych znajomych. To jest przykre co się dzieje w naszym państwie i trzeba edukować nie wyśmiewać.To, że Ty liznąłeś coś tam nie legitymizuje Cie do tego aby tak szyderczo pisać. Nie chcę tutaj kłótni ale ciekawi mnie jak obecnie twój stan wiedzy jest o Loży Polin (B&#39;nai B&#39;rith), Fundacji Pro Civili, Chrobrego planie jeffrey sachsa w Polsce czy też świeżutkie info z 15.02 o przegłosowaniu umowy CETA. Tak tylko się zastanów next time

SARMATY 2.95

Status
Zamknięty.