G
37
gram_grubo
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Thiem przespal poczatek , ale warto sie zastnowic nad graniem na niego bo zverev jakos specjalnie to nie wyglada
tak dwie jedynki AKo 9.6 mi dało, ale wczoraj bylem bardziej przekonany do wygranej, chociaż dzisiaj licze że chociaż będzie blisko. Bayern dla mnie nie prezentuje nic specjalnego, wiem, wiem Arsenal też nie ale stać ich na dwie bramki, co do drugiego meczu to Napoli dla mnie mega ofensywna drużyna i licze na wysoki wynik w tym meczuTo Ty grałeś psg + benfice : ) szac
sporo, Rodzaj zakładu <table class="multiples-bet-information-table"><thead class="multiples-bet-information-table-header"><tr><th class="multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-bettype">ile postawiles ?
Tak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce "na żywo" to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????
Jakiś dobry stream do Napoli ktoś ma?
Tak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce "na żywo" to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????