>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Rangers U20 v Dundee U20 (1 Połowa Gole) Powyżej 1.5 @ 1.53 LIVE

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
alb.kowalski +6 Punkty
greenboy +3 Punkty
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Zaksa wygrawa 2:0 w setach, i mają już pewne pierwsze miejsce w grupie. W połowie drugiego seta de Giorgi wpuścił na parkiet zmienników i zostali już do końca seta. Sądzę że da się chłopakom wykazać i zostawi ich na trzeciego seta jeszcze.
Gram +5,5 pkt Noliko 3. set @2,00 3/10 ✅

e: dobra, z pierwszego składu zostali Bieniu i Buszek, +5,5pkt powinno wejść ????

✅ 25:21

awgan95 +1 Punkty
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie, poratujcie proszę jakimś streamem na Ligę Mistrzów, który będzie chodził w miarę dobrze..Nie musi być po PL. Bo jestem trochę w plecy ze streamami dlatego, że miałem półroczny abonament na wizja.tv, skończył mi się wczoraj.....A kodu kupić nie można, bo mają jakieś problemy. Innych stron nawet nie znam, była telewizjada, ale chyba nie śmiga ;) Nie pamiętam kiedy odpalałem strony typu drhtv i wypadłem z rytmu ;) Odwdzięczę się ;) Wrzućcie na prv żeby tu nie śmiecić, jeśli ktoś coś zna.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grodig 4 gol @ 1.44 + St Johnstone U20 do 7 rr @ 1.33
@ 1.92

rafcio_100 +5 Punkty
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Panowie, poratujcie proszę jakimś streamem na Ligę Mistrzów, który będzie chodził w miarę dobrze..Nie musi być po PL. Bo jestem trochę w plecy ze streamami dlatego, że miałem półroczny abonament na wizja.tv, skończył mi się wczoraj.....A kodu kupić nie można, bo mają jakieś problemy. Innych stron nawet nie znam, była telewizjada, ale chyba nie śmiga ;) Nie pamiętam kiedy odpalałem strony typu drhtv i wypadłem z rytmu ;) Odwdzięczę się ;) Wrzućcie na prv żeby tu nie śmiecić, jeśli ktoś coś zna.

https://www.batmanstream.com

brooklynbounce +9 Punkty
oski1929 853

oski1929

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Mecz Reski byl na bet juz nie ma ostatnio strasznie im szwankuje strona..

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Najlepiej wejsc na meczyki.pl, a następnie SportsLive (to chyba stare futbolhd)

brooklynbounce +9 Punkty
Status
Zamknięty.