>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
czy to od teraz czy jakiś czas że na całorocznym jest możliwość automatycznego zamknięcia zakładu ;o ustawiasz kwotę i możesz sobie iść ;o

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
czy to od teraz czy jakiś czas że na całorocznym jest możliwość automatycznego zamknięcia zakładu ;o ustawiasz kwotę i możesz sobie iść ;o
Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzeba

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
Według mnie genialna opcja której mi brakowało. Teraz można iść spokojnie spać a nie czekać całą noc jak na przykład nba jest. Bardzo pomocna rzecz i chwała betowi za to, a jakie w nba potrafią być różnice kursowe nikomu mówić nie trzeba
tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :&lt;

e; jak ktoś to ogarnie dam plusa ????

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
tylko coś nie działa mi, chyba że źle to rozkminiam, ustawiam np jak max 100 jest do wyjęcia ustalam 90 to nie przechodzi. :&lt;

Ja wczoraj próbowałem i też nie mogłem, na razie to jest chyba beta i dają podgląd jak to będzie wyglądać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maggioslc +1 Punkty
Status
Zamknięty.