>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
miałem stawiać Olimpiakos a oni strzelili ????

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znając życie zostanie remis i tylko nadzieję nam zrobi Olympiakos

S 833

sebunited16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????

Hey. Ja się nie znam, ale to jest taktyka na uśpienie przeciwnika ???? Chociaż, są tutaj tacy znawcy, co przewidują, że to pod wpływem ich typów, bądz co więcej... pisania na forum, a tak poważnie serie punktowe, to jednak coś normalnego, chociaż niektóre mecze wymykają się z poza wszelkeij logiki ????
Pozdro

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????

Generalnie to wyglada to tak, ze jest startowa piątka oraz ławka. O ile starterzy to mocna ekipa, to z ławka bywa juz różnie. Czasem masz tak,ze połowa kwarty jest super, a w drugiej są już zmiany i jest męczenie buły.

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eibar - Atleti 48. minuta, bramka zaraz po zmianie stron. A ja nie zagrałem.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
planuje pograć:
Juve @1.44
over 2.5 w Madrycie @1.45
over 2.5 w Brugge @1.50
Monaco @1.33
Liverpool @1.50
Brugge @1.22
Real over 6.5 RR @1.90
ale coś powinno (ale nie musi) utopić ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądał ktoś spotkanie naszych dziewczyn z Chemika Police?
Chciałbym wiedzieć co tam się działo, bo tak jebniętego przebiegu meczu to ja dawno nie widziałem.

Status
Zamknięty.