tez sie zastanawiam ..w promocji na AO w betssonie chodzilo o jednorazowe postawienie za 60zł czy sumarycznie?
Envy miało 15:7, a jest 15:14 ????
jak się peniasz to możesz przez moje kontoPanowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac
Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
Panowie, jak mam do wyplaty prawie 11k na konto przez Skrilla, to jak podziele to na 2 wyplaty w styczniu 5.5k w lutym 5k to bedzie spoko, nikt sie nie przyczepi? Dotad juz wyplacalem, ale kwoty rzedu 1500, 2500 PLN, nigdy nie mialem jeszcze akcji zebym musial ponad 10 kawalkow transportowac ????
a przez jaki najlepiej?
T Mobile Bankowe.
a przez jaki najlepiej?