Pisa - Ternana (rozpoczyna się o 15) under 2.5 ft kurs 2.2
Pisa nie zdobyła gola w 5 ostatnich meczach... Trzy bezbramkowe remisy i 2 porażki 0-1.
Ternana 2 ostatnie mecze bez bramek. H2h to wygrana Ternany 1-0
Troszkę nie na temat ale może ktoś odpowie. Zamula Wam strona przy odświeżaniu?
Pisa tylko 7 goli w 21 meczach.... Pewnie, że kiedyś każda zła passa się kończy, ale czy dzisiaj? Ternana na wyjeździe jeszcze nie wygrała... Głowy nie daje, ale liczby mówią mi under ????Tak , ale moze GAtuso ich tam przez przerwe podszkolil ???? ja tu postawialem brak gola do 15 minuty w AKO
Która tam godzina teraz jest w Australii? Przecież Grzegorz z Ryszardem to pewnie też trochę czasu pograja...
wiem , ale czesto te zespoly slabe , z dolu tabeli strzelajace malo goli , gdy graja ze soba jest po 3 , 4 goli . Chociaz w meczu tych zespolow z Casena czy Avelino czy Trapani malo padalo goli , ale ogolnie to sa overowe mecze jak sie patrzy na rozne ligi , zobaczymy jaki bedzie meczPisa tylko 7 goli w 21 meczach.... Pewnie, że kiedyś każda zła passa się kończy, ale czy dzisiaj? Ternana na wyjeździe jeszcze nie wygrała... Głowy nie daje, ale liczby mówią mi under ????
Źle spojrzałem. Poprawiłem już. Ma być under 1.5. Mimo wszystkoTak , ale moze GAtuso ich tam przez przerwe podszkolil ???? ja tu postawialem brak gola do 15 minuty w AKO