>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto takie rzeczy pierdoli? Chyba dawno temu bo przecież kadra elegancko ostatnie 2 lata

Pełno &quot;januszów&quot; którzy oglądają tylko mecze kadrowe, gdzie Lewy czasami zagra słabiej bo bierze na siebie całą grę i nie strzela bramek. Wystarczy poczytać komentarze po meczach na tvn24 itd itd..

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety zazdrośników pełno jest i zawsze będzie którzy przy każdej okazji będą wytykać grę w kadrze, chociaż większość z nich nie ma pojęcia jak trudno się gra majać za kolegów nieco mniej uzdolnionych piłkarzy ????

No ale jak? Szkocja? Irlandia? Na Euro tylko bramka z Portugalią, ale facet pracował za dwóch, trzech w każdym spotkaniu. Pan piłkarz i kapitan pełną gębą. Cieszmy się, że mamy okazje w swoim życiu podziwiać to co Robert robi ;)

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Dokładnie, codziennie czytam różne portale, także te związane tylko z piłką, komentarzy od januszy niespełnionych w życiu zazdrośników zawsze się troche znajdzie

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
AKO :

-Las Palmas- Deportivo
Typ : 1X
Kurs:1,38
Unibet

- Gent - Charleroi
Typ: Gent over 0,5 gola
Kurs: 1,17
Unibet

- Brighton -Shieffiled
Typ; gol 0:00 do 14:59 - NIE
Kurs: 1,26
Unibet

AKO łączne= 2,03 !!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lobot +1 Punkty (+++)
minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
No ale jak? Szkocja? Irlandia? Na Euro tylko bramka z Portugalią, ale facet pracował za dwóch, trzech w każdym spotkaniu. Pan piłkarz i kapitan pełną gębą. Cieszmy się, że mamy okazje w swoim życiu podziwiać to co Robert robi ;)
No tak mnie tego tłumaczyć nie musisz, osobiście grałem w piłke zawodowo i rozumiem dlaczego Robert tak gra w kadrze, tak tylko dodałem od siebie, że mimo tego, że mamy okazje oglądać takiego zawodnika, naszego rodaka, to komentarzy krytykujących czy drwiących z niego że w kadrze słaby, nadal pełno w internetach niestety.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Co ja patrzę tutaj na żywo dział to dajesz w dni gdzie jest jakaś oferta piłkarska ciekawa takie typy w końcówce i zawsze trafiam że masz plus z jednego lub nawet dwóch podanych spotkań
Jak to robisz? Masz jakąś zasadę czy regułę? Ja ile razy stawialem tak w 75 min i mało co wchodziło

Staram się obserwować mecz, formę zawodników...ciśnienie jakie mają na gola. Do tego oczywiście statystyki i intuicja ????
Ale oczywiście nie wszystko się udaje...

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Spoko, ale takie typowe Janusze to są w każdej dziedzinie życia i udzielają się na każdy temat, więc nie róbmy draki. A na tych co mają klapki na oczach i hejtuja bo tak to miejmy zlew totalny ???? i tyle

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na AO gram tak
Nadal
Busta-Istomin over 3.5
Lopez/Lopez
Klassen/Ram
Kubot/Melo
@5.58
Ktoś? coś? jakieś obiekcje?

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Pilka Nozna , Championship Anglia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Brighton - Sheffield Wed
Typ: 1
Kurs: 1,88
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Spotkanie 2 i 6 zespolu sezonu 2016/2017.Brighton bilans 40-17 , Sheffield 30-24.Ostatni mecz miedzy tymi zespolami zakonczyl sie wygrana Brighton.Brighton ostatni mecz przegral 2-0 z Preston.Przed tym meczem mial passe 6 zwyciestw.Na swoim boisku rzadko zdarzaja im sie utraty punktow min. z Aston Villa , Preston czy Brentford.Natomiast Shieffield jest druzyna , ktora stosunkowo rzadko przegrywa jednak ulega mocnejszym zespolom jak Reading czy Leeds. Pozdrawiam
✅

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Dla mnie Nicea odpada w walce o tytuł
⛔⛔⛔

Szczerze? Ja tak myślałem, że raz drugi im nie pójdzie i się zacznie kryzys... Żeby nie było tak że skończą na 4/5 miejscu wszystko możliwe a kilka drużyn do zajęcia miejsca top3 jest chętnych

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Hmmm pytanko bo nie wszystkie panie oglądałem na AO tegorocznym ale typy Cibulkova, Vesnina wydają się być pewne dosyć.
I takie przeczucie że Gavrilova oraz Strycova bo dla mnie są po prostu lepsze od swoich przeciwniczek, ale nie wiem jak graly w dwóch pierwszych rundach. Ktoś coś podpowie z Pań co zagrać?

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jednak można za normalną stawkę spróbować,
Virtus Pro - OG, 1 mapa Virtus Pro, 1.83 bet365

Status
Zamknięty.