>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stary zamykaj, bo g2 sie rozprawi z nimi @2.75...

Brest jak na złość nie wpada a takie sytuacje ze głowa mała

Poczekam na wyniki z Astralis i Godsent, jak wejdzie to puszczam kontrę w G2.

G 37

gram_grubo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem tak, napastnik Brest powinien dostać czerwoną kartkę za propagowanie debilizmu na boisku sportowym.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chaves brameczka

Ogólnie, to warte zastanowienia jest over 1,5 po 2,45 w meczu Brest-Red Star. Sytuacji troszkę było i to przede wszystkim dla gości. Sądzę, że mogą pyknąć pierwsi

⛔ Co się w tym meczu działo. 4 bramki spokojnie powinny paść

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można się pośmiać na tym meczu było, ostatnia minuta strzał na bramkę i trafia w piłkarza ustawionego na linii

rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można się pośmiać na tym meczu było, ostatnia minuta strzał na bramkę i trafia w piłkarza ustawionego na linii

Mozna by sie posmiac jakby mi to stado murzynow nie ujebalo 750 plni jak ja mam byc zdrowy..xd

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na jakiej mapie G2 jest lepsze oprócz D2 i Cache?

Virtus ban dd2/cache/overpass?
G2 ban nuke/mirage

Zostaje cobble/train?

Na trainie G2 załóżmy zacznie w ct, wygrają obie pistolki i trochę jesteśmy w dupie, na Cobblu raczej G2 bez szans. Nie wiem, ewentualnie poczekać na live i grać po większym kursie VP, może znów będzie kambek.

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Też tak sądze, tyle że ja chwilę czekam po over 1 azjan podobnie jak @Vinchenso, 10 minut i będzie do gry
Do HT minus, do FT zwrot a sytuacji na 3 mecze to spokojnie by wystarczyło. Jeszcze ta obrona w doliczonym przez obrońce, niesamowity mecz.

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Virtus ban dd2/cache/overpass?
G2 ban nuke/mirage

Zostaje cobble/train?

Na trainie G2 załóżmy zacznie w ct, wygrają obie pistolki i trochę jesteśmy w dupie, na Cobblu raczej G2 bez szans. Nie wiem, ewentualnie poczekać na live i grać po większym kursie VP, może znów będzie kambek.

Bardziej mi chodziło o to, że oprócz D2 i Cache nie widzę mapy gdzie G2 będzie faworytem. Ok, Francuzi lubią Traina, ale niedawno to była również ulubiona mapa Polaków i nasi mają na pewno dodatni bilans na Trainie vs G2. Na Cobble nasi wymiatają.

Status
Zamknięty.