marcysko
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
O gościu wytrawna analiza. :grin:
#nooffense
Dla mnie ta liga Irańska to straszny beton. Prawie jak mecze lig afrykańskich ???? . Typu nie neguję, lecz w tym Iranie ciężko o jakiekolwiek bramki, to taka bardziej underowa liga z tego co widzę, więc może bezpieczniej gdzieś indziej szukać tych overków 0.5 HT ?
I tak w analizach najlepszy jest maer.
On w swoich podaje nazwę stadionu na jakim odbędzie się mecz, pojemność stadionu, ba! ludność jaka zamieszkuje miasto gospodarza meczu + oczywiście suche fakty z tabeli ligowej.
Mistrz analiz
Uzbekistan - Gruzja
Uzbekistan win 2.10 bet365
Uzbekistan win 1 połowa 3.00 bet365
myślę że można spokojnie pograć ten bet ????
miejmy nadzieję że nieja bym nie gral tego , bo moze byc tak jak z Twoim Marokiem w towarzyskim z Finami ????
Persepolis FC - Gostaresh Foolad FC 0,5ht/kurs 1,60/poszlooo
Na teraz polecam kurs 1,60 na overka do ht ,lidera iranu ,który ostatni mecz skończył underowo,dziś spodziewam się goli do ht
Over 0.5 (1st Half Goals - Over/Under 0.5)
Persepolis v Gostaresh Foolad Iranian
1.67
w końcu ktoś zauważył jak ten typek pisze żałośnie analizy, ja już nawet ich nie czytam bo wszędzie leje tą samą wode tylko zmienia nazwe stadionu i drużyny XDD
Hmm, no dobra znalazłem ciekawy mecz. Galatasaray vs Halkbank Ankara w siatę. Galata u siebie wymiata, a Halkbank ma najgorszy skład od lat. Kooy i Fonteles to zawodnicy solidni, ale znam ich z gry w PlusLidze i wiem, że są bardzo nierówni, a zwłaszcza Kooy. Miljkovic na ataku to dziad 38 lat prawie i on wytrzymuje maksymalnie 2 sety. Galata ma w składzie prawie samych turasów i Zbycha Bartmana razem z Samuelem Tuią, który grał w Skrze. Mecz z wieloma polskimi akcentami a kurs 2.75 warty zaatakowania
Arsenal Tula 1,5ht/kurs 2,2/ jest to mecz towarzyski ,myślę że postrzelają a kurs kuszący na 2 brameczki do ht