>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
realadi 241

realadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
konskie
może i ktoś wytłumaczyć dlaczego Kyrgios tak olewał ten mecz? nie znam sie na tenisie ale takie wydarzenia jak ten turniej oglądam i nie mogę pojąć jak ta można? Gra u siebie (chyba ,bo nazwisko jakieś takie nie australijskie) i łazi po tym korcie jak za karę. Potrafi grać i mógłby zajść jeszcze kilka rund dalej i dać kibicom radość. Chociaż też nie rozumiem jak można dopingować i cieszyć się z punktów kolesia który ma w dupie turniej rozgrywany u niego w kraju. Serio nie stawiałem na niego ani nie chcę wywoływać burzy,więc jak się mylę to mnie poprawcie,ale takiego egoisty i aroganta nie widziałem w żadnym sporcie (może oprócz Żelka z Realu Madryt :p ). Proszę o jakieś wytłumaczenie sytuacji ????

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze ze 3 ✅ ziom bo nie widzimy i nie damy reputa.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koolhof/Middelkoop @1,54, Sock @1,32, Wawrinka @1,27 (wielu pewnie się nie zgodzi, ale jak dla mnie zmiecie Johnsona dziś), Lopez/Lopez @1,23, De Minaur - Querrey over 3,5 @1,65. Ja to gram w przeróżnych kombinacjach, tak tylko rzucam co według mnie do gry z nocki, bo kilka osób chciało. W AKO też sobie to puszczę, daje całe szalone @5,24. Kursy unibet. GL :-D

4x✅ i over u De Minaura ⛔ (nie wiem co się stało, dobry minimalnie przegrany pierwszy set a potem się posypał).

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
może i ktoś wytłumaczyć dlaczego Kyrgios tak olewał ten mecz? nie znam sie na tenisie ale takie wydarzenia jak ten turniej oglądam i nie mogę pojąć jak ta można? Gra u siebie (chyba ,bo nazwisko jakieś takie nie australijskie) i łazi po tym korcie jak za karę. Potrafi grać i mógłby zajść jeszcze kilka rund dalej i dać kibicom radość. Chociaż też nie rozumiem jak można dopingować i cieszyć się z punktów kolesia który ma w dupie turniej rozgrywany u niego w kraju. Serio nie stawiałem na niego ani nie chcę wywoływać burzy,więc jak się mylę to mnie poprawcie,ale takiego egoisty i aroganta nie widziałem w żadnym sporcie (może oprócz Żelka z Realu Madryt :p ). Proszę o jakieś wytłumaczenie sytuacji ????

Spieszę donieść, że on tego meczu nie olał. Obojętnie jaki jest mecz, o jaką stawkę, w jakim kraju i dowolnej nawierzchni, Nick Kyrgios zawsze ma taką prezencję na korcie, ot.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Tenis - Australian Open

Kei Nishikori vs Jeremy Chardy 1 @ 1.12
Jo-Wilfried Tsonga vs Dusan Lajovic 1 @ 1.071
Tomas Berdych vs Ryan Harrison 1 @ 1.16
Jack Sock vs Karen Khachanov 1 @ 1.30
Diego Schwartzman vs Steve Darcis 1 @ 1.57
Nick Kyrgios vs Andreas Seppi 1 @ 1.083
Venus Williams vs Stefanie Voegele 1 @ 1.25
Angelique Kerber vs Carina Witthoeft 1 @ 1.10
Shelby Rogers vs Ashleigh Barty 1 @ 1.57
Mattek-Sands/Safarova vs Chuang/Gibbs 1 @ 1.20
Stosur/Zhang vs Birrell/Hon 1 @ 1.16
Mirza/Strycova vs Rea/Smith 1 @ 1.10
Koolhof/Middelkoop vs Peralta/Zeballos 1 @ 1.44
Bryan/Bryan vs Mathieu/Paire 1 @ 1.062

@ 15.89 Bet365
Długa taśma, ale te mecze wyglądają całkiem spoko. Trzeba spróbować
11 ✅
3 ⛔
Ako ⛔
Oby Rublew pokrył te +9.5 gema

realadi 241

realadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
konskie
Spieszę donieść, że on tego meczu nie olał. Obojętnie jaki jest mecz, o jaką stawkę, w jakim kraju i dowolnej nawierzchni, Nick Kyrgios zawsze ma taką prezencję na korcie, ot.

ahaaaa ???? to spoko....

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Hej,zna sie ktos na niemieckiej lidze? Zaraz gra Tsv Munchen z Setubal, zastanawiam sie nad tym jak niemcy to potraktuja.bede wdzieczny za info.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask

https://www.youtube.com/watch?v=3k2RppSjgEM
Polecam ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
No tak się to robi Panowie
z ciekawości zapytam gdzie taki potężny kurs był?

starytyper1980 705

starytyper1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
niemcy
Brisbane City - Holland Park Hawks 0,5ht/kurs 1,60/grubiej/poszloo

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
blind71 +3 Punkty
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Tasiemek więcej nie gram, dobrze że się ten Evans rano napatoczył to się odbiłem, takie kursiwo tylko żal

Status
Zamknięty.