bo86bo
Użytkownik
Spoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłęmniej więcej
Spoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłęmniej więcej
ja też nie gram na wariata, w tygodniu prawie wcaleSpoko też tak miałem kiedyś, jednak wrzuciłem na luz i gram rzadziej i bez podpalania... takie hobby, czasem trochę kosztuje a nie gram bo muszę i polecam to samo więcej dystansu i nic na siłę
Niestety też tak myślę... W du.. mają wynik. Mecz wygranyKatar nie ogarnie, grają bez spiny żadnej
Użytkownik Wielki Gracz podał typ po kursie ok. 13 na Adanaspor, ja za drobne wziąłem x2 po 4,05 na live. Na razie wynik 1-2. I niech tak zostanie ????
Widzieliście Panowie skład Fener? W tym typie jest myśl przewodnia dlatego zmodyfikowany pobrałem.