>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
Dzień dobry...
Sobota nas wita ????
Ja z zapytaniem do znawców piłki ręcznej
można ostro w stronę Brazyli czy nie za bardzo ? z tego co widziałem na facebooku to kadra PL to już nie ta sama co kiedyś a i tak nam się ciężko z Brazylią grało....
co wy na to ?

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzień dobry...
Sobota nas wita ????

można ostro w stronę Brazyli czy nie za bardzo ? z tego co widziałem na facebooku to kadra PL to już nie ta sama co kiedyś a i tak nam się ciężko z Brazylią grało....
co wy na to ?

Ze wzgledu, ze mecze Polakow są zawsze na styk ja gram dzisiaj tu remis ????

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Dzień dobry...
Sobota nas wita ????

co wy na to ?

Osobiście uderzam w stronę Brazylii ???? Polakom brakuje lidera, kogoś kto weźmie grę na siebie. Pokazują serce i wolę walki ale w decydujących chwilach brakuje doświadczenia i odwagi. Myślę, że po wyrównanym meczu Polacy przegraja.

egzer 150

egzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Busko-Zdrój
Polacy pokazali się z bardzo dobrej strony. Przy odrobinie większej skuteczności w końcówce mogliśmy wygrać. Ja bym poczekał na live

Dokladnie,mysle ze jesli bylby Jurecki albo Jurkiewicz na srodku rozegrania to bysmy to wygrali bo oni dorzucili by troche bramek I uspokoiliby gre,chociaz moze Norwegia lekko nas zlekcewazyla po tym co graliismy na turnieju przed mistrzostwami.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Ruchy kadrowe w MFK Karvina:

Status
Zamknięty.