>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o AO, to w singlu dzisiaj same takie mecze, że cholera wie co zagrać. Serio, nie mogę wybrać chociaż jednego meczu, w którym można powiedzieć, że szanse są koło 80% na zwycięstwo (oczywiście oprócz Murray&#39;a). Przeglądnąłem za to deble i wyszło mi takie coś. Opinie mile widziane ;)
Nestor/Roger-Vasselin @1.12
Kontinen/Peers @1.25
Makarova/Vesnina @1.16
King/Shvedova @1.25
AKO @2.05

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
tak na luźno z AO to moim zdaniem warto pomyśleć nad Evansem, Seppi spekulacyjny ale jednak, Tsonga jako tako i ciekawy kurs na Fedexa ???? no i Miszka Zverev
a z deblowych dogów Venus/Lindszted, kurs chyba za wysoki ~3

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez Was chyba polubiłem snookera... ???? Typuje, obserwuje... Ależ oni mają rękę ????

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
tak na luźno z AO to moim zdaniem warto pomyśleć nad Evansem, Seppi spekulacyjny ale jednak, Tsonga jako tako i ciekawy kurs na Fedexa ???? no i Miszka Zverev

Wszystko odwrotnie ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
Wszystko odwrotnie ????

wiem :d jeszcze jak tu częściej bywałem, to zauważyłem że prawie zawsze mieliśmy inny pogląd na te same tenisy ???? co wcale nie znaczy że miałem lepsze ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LazzVegazz
odgrzeje kotleta, ale beka z Djoka ogolnie xD z kim jak z kim, ale z Istominem ?xD gość miał zawsze taką stylówe że hej, i jeszcze ten jego trenejro, dziad w czarnej skórze z cekinami ???? hit

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Tsonga poleci, Fed też Berdych w lepszej formie ale to czajnik w takich meczach więc no bet mecz. Seppiego też bym nie grał, Zverew raczej ogarnie.

Status
Zamknięty.