>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Kyrgios z 2:0 do domu to i Berni dziwkarz ????

przepraszam, że nie w temacie, ale czy ty tu chlopie napisałes kiedys cos konstruktywnego? wszystki twoje posty w temacie na zywo to płakanie i bluzgi na tenisistow, nie podales chyba nigdy zadnego typu za to spam robisz ostry, dziwie sie ze jeszcze nie masz bana. EOT

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
przepraszam, że nie w temacie, ale czy ty tu chlopie napisałes kiedys cos konstruktywnego? wszystki twoje posty w temacie na zywo to płakanie i bluzgi na tenisistow, nie podales chyba nigdy zadnego typu za to spam robisz ostry, dziwie sie ze jeszcze nie masz bana. EOT
Drogi chłopcze, który jesteś tu parę miesięcy owszem pisałem nie jedną analizę a ty niestety nic .....

lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Drogi chłopcze, który jesteś tu parę miesięcy owszem pisałem nie jedną analizę a ty niestety nic .....

Jeżeli końcówka Twojego nicka to data twojego urodzenia to niestety dla Ciebie jestem sporo starszy wiec daruj sobie pisanie &quot;chłopcze&quot;. A tak wogole to co ma moj staż na forum do Twojego spamowania?? wszystkie twoje posty z ostatniego czasu to tylko bluzgi i nie wiem co ma do tego moja osoba?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
do przerwy się trzymali niestety 3 kwarta i odjazd gospodarzy ⛔

Cale Chiny. Jedyny dobry typ to byl na Guangshe.
Ten over od Atp,nie daj Boze,ale to bylo do przewidzenia,zlapalem duzo mniejszy inie wejdzie.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Jeżeli końcówka Twojego nicka to data twojego urodzenia to niestety dla Ciebie jestem sporo starszy wiec daruj sobie pisanie &quot;chłopcze&quot;. A tak wogole to co ma moj staż na forum do Twojego spamowania?? wszystkie twoje posty z ostatniego czasu to tylko bluzgi i nie wiem co ma do tego moja osoba?
Smyk wrócił ze szkoły i już fika :]

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja 3 typy z chin i 3 minusy over od atp ⛔, ten mój z kursem 10 ⛔i ten o rogera ⛔ trzeba bedzie sie odkuc tylko ie wiem na czym :/

strzala 377

strzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ale Panowie snookerzyści czas najwyższy! Wychodzimy i gramy, dość zwlekania!

Jedno jest pewnie - wygra Mark! ????

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Jak oceniacie szansę Liverpoolu i Newcastle?
Ci drudzy mają jakieś osłabienia?
Zna ktoś przewidywany skład Realu na dzisiejszy mecz z Celtą?
Szukam czegoś do AKO

Status
Zamknięty.