>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
pejtas 250

pejtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Villarreal - Real Sociedad ----&gt; Real Sociedad over 1,5 1,72 Bet365

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś pisał, ze przeciwnik Stelmetu to amatorkasam(Ty chyba jesteś amatorka ???? ). W takim razie co można powiedzieć o samym stelmecie?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Stelmet ma marne szanse mając takiego miszcza jak Koszarek, sam jeden potrafi 6 TO dokonać, poziom ligi ... (nie ma takiej do której można by było grę tego &quot;gracza&quot; przyrównać ????
jeszcze skrzywdziłem Zamojskiego - super snajpera 1/8 z gry czyli 12% skuteczności ???? ???? ????

S 833

sebunited16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zieloną gram w BCL, Ci Węgrzy to troszkę pół amatorka, tam też 3 zawodników odeszło kogoś ściągneli, ale w BCL już całkiem o nic, do tego koszykarsko nasi dużo mocniejsi, była by kompromitacją Stelmetu jakby przegrali.

ułłaaa ???? ⛔

Ktoś pisał, ze przeciwnik Stelmetu to amatorkasam(Ty chyba jesteś amatorka ???? ). W takim razie co można powiedzieć o samym stelmecie?

chłopie tak mi pojechałeś teraz, że się nie pozbieram długimi miesiącami, myśle, że jak opowiesz chłopakom z gimnazjum to zbiją Ci żółwia... a Pani ze sklepiku nawet przemyci jakiegoś snickersa, także jesteś królem
nie pozdrawiam

Tak patrząc i Stelmet i Rosa wygrały dosyć pewnie w lidze z jedynymi z głównych rywali w walce o medale, więc ten poziom jest ... lepiej nie pisać

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Villarreal Sociedad over 3.5 co Wy na to?
Villarreal ta bramka do szatni dał sobie nadzieję na choćby dogrywka. Potrzebują dwóch goli.

Status
Zamknięty.