>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Ja gram Chardy Sitak Poniżej 19,5 gema 1.90 kurs. 6:3 6:4 i po kłopocie :p

W 181

wyar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie do upadłego jak to dopiero pierwszy mecz jej tutaj a 4 w sezonie. Do AO jeszcze kawałek i przyda się trochę pograc

Stary,stawiaj na Radwanska nawet jako zwyciezczynie turnieju,nic mi do tego. Czy jej sie oplaca wygrac,czy nie,tego ani Ty,ani ja nie wiemy. AO za tydzien,a ten turniej ze wzgledu na temperature jest mega wymagajacy. To od Agnieszki zalezy,czy zdecyduje sie tutaj wygrac,czy tylko pograc,czy to bedzie jeden mecz,czy bedzie chciala zagrac 3 nastepne... To jest loteria,a o wyniku bedzie decydowac ona i sztab szkoleniowy,a nie rzeczywista klasa rywalki (bo ze McHale jest duzo slabsza,to ja to wiem,a to Ty twierdzisz,ze na Iske wystarczaja tylko mocne uderzenia,gratki za umiejetnosc oceny klasy sportowej)

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pasadena
Panowie, szukam bukmachera który ma w ofercie kursy na mistrza świata WRC na 2017 rok. Będę wdzięczny.

Sprawdź na skybet.com wydaje mi się ze tam to widziałem ale siedzę na telefonie więc teraz nie sprawdzę

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brooklynbounce +9 Punkty
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stary,stawiaj na Radwanska nawet jako zwyciezczynie turnieju,nic mi do tego. Czy jej sie oplaca wygrac,czy nie,tego ani Ty,ani ja nie wiemy. AO za tydzien,a ten turniej ze wzgledu na temperature jest mega wymagajacy. To od Agnieszki zalezy,czy zdecyduje sie tutaj wygrac,czy tylko pograc,czy to bedzie jeden mecz,czy bedzie chciala zagrac 3 nastepne... To jest loteria,a o wyniku bedzie decydowac ona i sztab szkoleniowy,a nie rzeczywista klasa rywalki (bo ze McHale jest duzo slabsza,to ja to wiem,a to Ty twierdzisz,ze na Iske wystarczaja tylko mocne uderzenia,gratki za umiejetnosc oceny klasy sportowej)
Nie filozofuj. Radwańska od zawsze ma problemy z zawodniczkami które mocno uderzają. Mchale początek mocno zaczęła ,ale to strzelba bez głowy i za długo nie walila tak

W 181

wyar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie filozofuj. Radwańska od zawsze ma problemy z zawodniczkami które mocno uderzają. Mchale początek mocno zaczęła ,ale to strzelba bez głowy i za długo nie walila tak

Moze idz do szkoly,a przed tym sprawdz,jaki ma bilans z McHale. Wtedy bedziesz wypowiadal te swoje madrosci o problemach z takimi czy innymi zawodniczkami.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze idz do szkoly,a przed tym sprawdz,jaki ma bilans z McHale. Wtedy bedziesz wypowiadal te swoje madrosci o problemach z takimi czy innymi zawodniczkami.
W takim razie zapraszam razem ze mną do tej szkoły bo czytanie ze zrozumieniem kuleje mocno

S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie Radwanska jakby chciala przegrac to by nie startowala w tym turnieju bo po co? Jak ktos gada ze zawodniczka wychodzi na kort zeby przegrac to nie wie co to sport(no pomijam jedynie ustawione mecze)

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Przy jakim stanie złapałeś taki kurs? ???? Bo ja patrzyłem przy 23-22 było już tylko 1.28

Przy stanie 22:22 potem Ziraat zrobił 2 pkt z rzędu, a przy stanie 24:24 znowu można było taki kurs złapać.

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
TO co Isia przegraj i klasycznie postawimy ciekawe do ilu podskoczy @ 1.5 max pewnie

W 181

wyar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie zapraszam razem ze mną do tej szkoły bo czytanie ze zrozumieniem kuleje mocno

Radwanska znowu wciry od podawaczki piłek

Wystarczy ze którąś mocniej uderza i nie istnieje

Pojde z Toba,bo widze,ze jak piszesz co piszesz,to rzeczywiscie tego nie rozumiesz :p

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciwko Isi nie gram bo źle na tym wychodziłem, a odkąd gram z nią to nie narzekam(oczywiście nie każdy mecz ???? ) Pamiętam z Konjuh jak dała zarobić podczas meczu ???? ???? ????

Status
Zamknięty.