>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
Szkoda tego Monaco, te poprzeczki w 47 i 49 minucie i moglo byc 3-0, szkoda ze za poprzeczki nie placa... ⛔

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak czułem, żeby na live poczekać. +8,5 na dzień dobry dali po bloku

Już widzę jaki cyrk z live&#39;m będzie jak czas sami przestawiają

Na bet 365 to norma.Jesli myslimy o tym samym.Czas ,pkt.hc to ich
hobby:grin::grin:

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stoch top3 @2,25 całoroczny

Serio? Dla mnie value ogromne. Jak wiemy aktualnie najlepszą formę z całej stawki prezentuje Domen Prevc. Fakt potrafi odlecieć niemiłosiernie daleko reszcie stawki, ale czy potrafi oddać 8 równych skoków na przestrzeni paru dni ? Śmiem wątpić. Oprócz niego najrówniej skaczącym zawodnikiem w ostatnim czasie jest Stoch. Engelberg : 9 i 2 , Lillehammer : 1 i 4, Klingenthal : świetne 2 skoki w drużynie oraz 4 w indywidualnym. Nie biorę pod uwagę konkursu inauguracyjnego bo to był pierwszy konkurs i było różnie. Mistrz świata, człowiek przede wszystkim który złapie formę i potrafi oddawać regularne dobre skoki. A czy formę ma? Moim zdaniem tak i w turnieju czterech skoczni to potwierdzi. Fakt patrząc na ostatnie wyniki Domen jest nie do objechania, ale to jest turniej czterech skoczni, tu trzeba skakać regularnie, i ja tu pisze o podium a nie o pierwszym miejscu, czyli oprócz Domena może jeszcze ktoś wyprzedzić Stocha, a tak naprawdę kandydatów mamy jeszcze moim zdaniem 2 : Kraft i Tande. I moim zdaniem między tą czwórką rozegrają się miejsca na podium. Bo jak ktoś nie ma teraz formy to mała szansa że będzie miał ja na turniej czterech skoczni . Ja grałem jeszcze po @32 zwycięstwo w całym turnieju na betsson wisiało, teraz już tylko @5,5 ale też można zagrać. Powodzenia !!

Pięknie ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
leniwylen +6 Punkty
ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepsza ofensywa ligi monaco? haha z drugo ligowcem prawie przegrali no nieźle

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamora365 +1 Punkty
vinchenso +3 Punkty (Ja zdążyłem zamknąć z zyskiem, ale na forum "-")
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podpucha ?
Irving jedynie może nie grać, chociaż jeszcze nie wiadomo.

Irving jest probable więc na 90% zagra, nie ma żadnego info, ale moim zdaniem jedynie James może odpocząć, bo ostatnio chory był.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
To 1,10 na Cavs to może nie podpucha,ale nie grajcie takich kursow w NBA.

Status
Zamknięty.