>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto pograł rożne? kupony chyba do kosza... miał być szał, a były szachy, Rose dwa rogi zrobił i tyle przez 45 minut co do tego betu
a karteczki jak w masło 4 do ht

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Real 2-0 , a CHelsea przegrywa z Totkami , nie bedzie rekordu ligi w liczbie zwyciestw pod rzad chyba

dobrze powiedziane chyba :] już poprzednim razem było tak samo

chelsea @9,00

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za co niby teraz Dele Alli dostał kartkę?
za to że rzucił się w tłum kibiców. swoją drogą ładnie zjebane te przepisy żeby za takie cos dawac kartkę.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
kto pograł rożne? kupony chyba do kosza... miał być szał, a były szachy, Rose dwa rogi zrobił i tyle przez 45 minut co do tego betu
a karteczki jak w masło 4 do ht

Ja mam prograne więcej różnych dla Totenhamu. Będzie ciężko, bo Spurs się wycofa do obrony.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja mam prograne więcej różnych dla Totenhamu. Będzie ciężko, bo Spurs się wycofa do obrony.

a kondycyjnie tez ciężko będą mieć pod koniec, nie mówie że nie starczy im sił ale chelsea jest o 2 dni bardziej wypoczęta

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Totenham jeszcze coś dołoży. 2 dni odpoczynku więcej dla zawodników Chelsea nie dają przewagi. Kondycyjne wytrzymają oba teamu, chyba że się trochę gra rozkręci w drugiej powolowe.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
moglem pograc o2.5 zamiast gola sevilli ehh szkoda sedziego trudny mecz do sedziowania... ciekawe czy sevilla sie teraz podlamie bo nie graja zle a dostaja juz 3:0 ht

Status
Zamknięty.