>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Bulls win @ 1.6, value nocki panowie i panie. Az ja sprobuje chociaz zwyklem nie grac NBA. za 2 stawki.

nie ma w tym kursie żadnego value i nie pierdziel głupot. Mogą dostać zaraz runa 20-0 i tyle z value będzie.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Wszędzie handi na Wizards było. Niektórzy po minus pierdyliard i dupa... Tragedia...

Najlepsze,ze takie cuda grają i polecają ludzie,którzy grają NBA. Mimi wszystko Wizards powinni to ogarnąc,ale kto nie pogral to nie polecam nic tu ruszac
P.S. WSC ,czy rozumiesz teraz czemu tak piłem do Wade,ze jego brak to plus dla druzyny ????

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Bulls win @ 1.6, value nocki panowie i panie. Az ja sprobuje chociaz zwyklem nie grac NBA. za 2 stawki.

Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Wpierw Brands serwis na mecz, teraz Gombos ???? coraz ciekawsze te kwale, nie dość ze szybkie korty i drewna na returnie po przeciwnej stronie siatki to trzeba oddać

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????

@Tomcio nie rozumiem upieram dalej sie przy swoim i zdania nie zmienie co do Wade .

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
value to bylo w pre...jak juz tak mowimy..mowa obecnie i kurs 1.60 dla mnie value bo bedzie tylko spadac.Jak bedxie zobaczymy, bo to NBA show time.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Muller ty raku co ty masz w tej pustej głowie łamie się z bartonen przy 1 bp z 40,15

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Wizards co za patalogia i na co mnie to było, a bostonczycy dobrze sobie radzą.

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut

✅ teraz Tomek rozumiesz na co im Wade? Gdyby on gral byki by wygrali ????
Troche pokory co po niektorym jedni znaja sie z NBA natomiast drudzy z tenisa nawzajem mamy sobie pomagac .

Status
Zamknięty.