>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Wade kontuzja zostal sam Jimmy Butler jezeli nie wroci w 2 kwarcie byki nie maja szans, ale pech Wade ciekawe co mu sie stalo w powtorkach nie wygladalo groznie ale zszedl do szatni..

Odnosnie Pelicanow to bylo do przewidzenia wystarczy sie znac na NBA.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Wade kontuzja zostal sam Jimmy Butler jezeli nie wroci w 2 kwarcie byki nie maja szans, ale pech Wade ciekawe co mu sie stalo w powtorkach nie wygladalo groznie ale zszedl do szatni..
Odnosnie Pelicanow to bylo do przewidzenia wystarczy sie znac na NBA.
...było,a jednak typu nikt nie podał :] nawet się tu nie zająknął ;) moze w dziale,ale nie czytam analiz.

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Ja podalem bardzo bezpieczny Pelicanow , Wade wrocil z szatni zobaczymy co tam mu sie stalo i jak bedzie gral

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Piszcie jak coś kiedy warto atakować handi na OKC lub ich win. W sensie gdy zejdzie ten zawodnik i będzie value.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Piszcie jak coś kiedy warto atakować handi na OKC lub ich win. W sensie gdy zejdzie ten zawodnik i będzie value.

Teraz to juz nic nie warto, w ore bylo ok 2,a teraz zostaly ochłapy,a takich w nba nie warto. Wrocil Wade,takze byki pakują walizki.

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat pograłem pre na nich z handi ale w dublu który niestety zawodzi dlatego chciałem coś dodać ????

kempak 113

kempak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bagnis dno dna. 3-6 -&gt; 6-8 by teraz dać się odlamac jak dziecko i przegrac z kretesem w tb.

Status
Zamknięty.