>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Villareal - Barca over 5,5 kartki @ 1.66 myślę ze spokojnie powinno wejść.Beda się kosić to nieuniknione

✅✅

hahah jaki fart czerwona kartka mnie uratowała :grin::grin::grin:

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Problemem Barcy jest to, ze oni caly czas grają to samo. Nawet jak nic nie wychodzi i maja do tego niekorzystny wynik, to oni nic nie zmieniają w swojej grze. Gdyby nie Messi to juz w ogole byloby mocno srednio z nimi.
Ten sam problem ma Pep, trener z niego żaden... dostał cracków wycisnął z nich ile się da i odszedł. W Bayernie to samo, dostał materiał do przerobienia w Anglii i się gubi a nikt mi nie powie,że nie ściąga kogo chce. Luis przynajmniej nauczył ich trochę pressingu.

matu67 188

matu67

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
w I połowie zawsze daje mało, on się rozkręca dopiero w II połowie i zaczyna rozdawać

no i się rozkręcił, chociaż kartek mogło być jeszcze więcej ✅ ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
1-1
Nie bede rozliczal....
Przegralem

Ch... Z tym Barca przegrala mistrzostwo

Przerwa dio zobaczenia za pare miesiecy
Przepraszam za moje zachowanie ..... Nerwy
Przepraszam kibica Man utd
Bye bye

Nie tobie jednemu dużo sianka uciekło :/ na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i czasem kupon spie**yć potrafi nie sama drużyna, a sędzia :-| taki sport :-|

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Co do Barcelony to i tak przez kilka sezonów ciągnęli ją za uszy sędziowie... jak nie kartki za byle dotknięcie piłki, to sędziowie no name do ważnych spotkań w LM - przykład Overbo czy jak mu było co wypaczył mecz z Chelsea... nie trawię ich, nie za to,że wygrywali bardzo dużo ale za arogancję. Sorry za off top ale tym kończę swoją wypowiedź na ten temat.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gigibuffon +5 Punkty
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziennikarz hiszpański rozmawia z zawodnikami i też mówi że sędzia dał ciała...

No ta akcja co koleś z premedytacją blokuje ręką strzał Messiego leżąc już, to dla mnie hicior :grin:

Status
Zamknięty.