>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ta ,,wielka barcelona&quot; jest nikim w siatkę...tylko co się dziś stało...?

to jest sport i to jest właśnie piękne. Zresztą jak patrzę teraz na poprzednie spotkania tych dwóch zespołów to nie powiedziałbym że są nikim, wygrywali z drużynami z którymi Ci &#39;mocarze&#39; przegrywali.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę nic sugerować (tego grał nie będę) ale Janowicz we wrześniu na korcie ziemnym, oczywiście jak mu się chciało pokonał Zeballosa, Berlocqa, Almagro, nie wspominając o tym że w 2013 r. był nr 21 na świecie. Takich murzynków jak ten Mmoh to są setki w ATP, temu się udało wejść do 200 i może przebije się do setki jak będzie miał szczęście i kontuzje go ominą, a prawdopodobieństwo osiągnięcia przez niego 21 miejsca na świecie jest w tej chwili porównywalne do trafienia 6 w lotto ????

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę nic sugerować (tego grał nie będę) ale Janowicz we wrześniu na korcie ziemnym, oczywiście jak mu się chciało pokonał Zeballosa, Berlocqa, Almagro, nie wspominając o tym że w 2013 r. był nr 21 na świecie. Takich murzynków jak ten Mmoh to są setki w ATP, temu się udało wejść do 200 i może przebije się do setki jak będzie miał szczęście i kontuzje go ominą, a prawdopodobieństwo osiągnięcia przez niego 21 miejsca na świecie jest w tej chwili porównywalne do trafienia 6 w lotto ????
Janowicz 280-ty. Chciałbym, aby tym meczem rozpoczął drogę do pierwszej 30-ki ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na NBA
Westbrook powyżej 52 pkt+zb+ast @1.87 betano
Mocniej

Status
Zamknięty.