>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
kantini 545

kantini

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Fanom teorii spiskowych polecam pod obserwację, albo jakieś luźne pogranie łamańca w meczu Heraclesa z De Graafschap o 14. Goście to solidnie skorumpowana drużyna, w dodatku łamali w swoim ostatnim towarzyskim między sobą i to dość ostentacyjnie. Heracles łamał się też w lidze, chyba z GA Eagles w tym sezonie, choć tutaj ciężko mi wykazać umyślność. Aha, no i ogólnie te towarzyskie mecze w Holandii są podejrzane, wczoraj wszedł łamaniec, w dodatku od razu pięknie wytłumaczony zupełną rotacją składu gospodarzy w przerwie. Grają na neutralnym boisku, bilety po 3 ojro.
1/2 @29
2/1 @17
bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tobias +6 Punkty
prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Też patrzyłem na tą Holandię. Ale skoro ma być łamak, to na pewno będzie over. Do dubelka kursik jak znalazł. Byle Pliskova wygrała. A zaczęła nieźle.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po wygranej na Raonicu, zagram sobie za pol stswki kurs @3.75 ( Nikt nie wygra 3+ punktami w 3 kwarcie) mecz filipinow Beermen..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jamarkus +1 Punkty (Kryształowa kula :))
F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też patrzyłem na tą Holandię. Ale skoro ma być łamak, to na pewno będzie over. Do dubelka kursik jak znalazł. Byle Pliskova wygrała. A zaczęła nieźle.
jaki mecz?

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ale Pliskova jest w gazie póki co. Wyszła w kapitalnym stylu z tego 0:40.

Status
Zamknięty.