>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Macie ktoś apke Fis na telefonie? Działa wam czy tylko u mnie jakoś error?

wpisz na google mobile fis-ski tam będzie livescore mi śmiga na spokojnie, ale przy otwieraniu na fonie wersji na PC wyskakiwał błąd.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kanonier9 +7 Punkty
demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpisz na google mobile fis-ski tam będzie livescore mi śmiga na spokojnie, ale przy otwieraniu na fonie wersji na PC wyskakiwał błąd.

Pozmieniali coś, czy mi się wydaje? Layout jest troche chyba inny niż zawsze przy livie.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Pany pytanie, co oni mi dali za skaczących do wody pedryli, zamiast tego PSN, na tej ogólnodostępnej, w sumie tam też nic nie było, ale przed snem czasami coś człowiek popatrzył ???? , można to wyszukać gdzieś, czy zrezygnowali z tego kanału w tej opcji telewizji naziemnej ?

Zamienili. Bo podobno PSN nie miał oglądalności.

Żenada.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Oglądam sobie spotkanie MC vs WSW, postawiłem przed meczem 1 na gospodarzy (w dublu z wczorajszym overem w Perth), qwa grają na czas w 11 na 10 - skandal ???? Ja przed sezonem widziałem ich w gronie kandydatów na mistrzostwo A - league, ale po takiej postawie (przynajmniej do tej pory) to nie mają z takim &quot;ch...&quot; podejściem żadnych szans!

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Oglądam sobie spotkanie MC vs WSW, postawiłem przed meczem 1 na gospodarzy (w dublu z wczorajszym overem w Perth), qwa grają na czas w 11 na 10 - skandal ???? Ja przed sezonem widziałem ich w gronie kandydatów na mistrzostwo A - league, ale po takiej postawie (przynajmniej do tej pory) to nie mają z takim &quot;ch...&quot; podejściem żadnych szans!

Bardzo dziwnie grają. I niepewnie w defensywie. Zaczynam się obawiać o czystą jedynkę. A o handicapie to powoli przestaję marzyć...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal jest forma, powinien wziąć tego seta na lajcie

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomek80 +5 Punkty
egzer +4 Punkty
julek +7 Punkty
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Można na Milenium łączyć zakłady na dzisiejsze skoki, bo nie wiem czy warto wpłacać hajs?

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg

Ja pierd.. co oni wyprawiają? Qwa ostatni raz na tych pajaców stawiam! Chcą mnie wqw..ć w urodziny ????

Status
Zamknięty.