>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Ja dalej nie rozumiem skąd ten wieczny forumowy hejt na Radwańską. Ktoś to ogląda ? Gdzie tu focha widzicie ? Jest sportowa złość bo zdaje sobie sprawę że gra zwyczajnie źle i nie bardzo wie jak to ma zmienić. Fochy u Agi to się skończyły ładne parę lat temu.
Początek sezonu, Aga gra źle, Chinka swój najlepszy tenis a może i lepiej i tyle. Jak da się zarobić to super ale te opinie &quot;znafców&quot; którzy bezpośredni kontakt ze sportem mają tylko grając w fife to lepiej zostawić dla siebie.

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dalej nie rozumiem skąd ten wieczny forumowy hejt na Radwańską. Ktoś to ogląda ? Gdzie tu focha widzicie ? Jest sportowa złość bo zdaje sobie sprawę że gra zwyczajnie źle i nie bardzo wie jak to ma zmienić. Fochy u Agi to się skończyły ładne parę lat temu.
Początek sezonu, Aga gra źle, Chinka swój najlepszy tenis a może i lepiej i tyle. Jak da się zarobić to super ale te opinie &quot;znafców&quot; którzy bezpośredni kontakt ze sportem mają tylko grając w fife to lepiej zostawić dla siebie.
Machanie łapą, krencenie głową, tupanie nóżką jak chinka zagra jej tak, że musi przebiec całą długość kortu, a jej się nie chce nawet do tego ustawić... proszę Cie typowe foszki a&#39;la Aga

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
sierota tyle miałą do skończenia ah...

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to nasza specjalistka od beznadziejnych sytuacji pewnie 7-5

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozamykaliście te kupony na chinkę ? czy pazera na kilka złotcyh poszła ? ????
Pazera ????

Zamykam to w pierony 1,5stawki sięzwróciło a było nawet przez chwilę 4,8 stawki ???? ale i tak plus ✅

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
No i mamy 4:2 w meczu Melbourne ???? chciałem dać powyżej 5.5 przy stanie 4:1 grubiej, szkoda, że za parę złotych tylko, ale nie chciałem grac pod wpływem impulsu :/

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto mądry pozamykał Duan po @1.27, a kto pazerny to zaraz będzie płakał ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby zólta miała wygrać to by wygrała 6:4 a teraz to na 100000% skończy się 5:7

Status
Zamknięty.