>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Znaczy tak wrócił mój ulubieniec Vacek Pospisil którego łamie wybitny talent Jabor Ali Mutawa szacun ????

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
coś w tym jest, przy underach karne wchodzą prawie zawsze
Stawiaj równolegle over w meczu i niewykorzystany karny w meczu ???? może wyjdziesz w takich meczach na plus ????

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Shinhan S&#39;Birds - Kobiety v Woori Hansae Wibee - Kobiety over 114,5 @1,83 B365
Znając życie w jednej kwarcie zakręcą się wysoko overowo pewnie kolo 37-40, a w drugiej normalnie koło 30 więc powinno spokojnie się pokryć
132pkt
✅✅✅ koszykówka kobiet w Korei całkiem przewidywalna ????

Mam nadzieję, że kilka osób sobie zaksięgowało to :cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jaeh +5 Punkty
korbat +1 Punkty
since1950 +4 Punkty
cinujsp +2 Punkty
kubusiwonki +3 Punkty (good)
forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Townsville Fire - Kobiety v Melbourne Boomers - Kobiety under 180,5 @1,87 B365 1/2 płaskiej stawki

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
superruryk +6 Punkty
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Koszykówka Chiny WCBA

Heilongjiang (-2.5pkt)
vs Liaoning
@ 1.83 Bet365

Pojedynek Langhorne vs Bone. Dwie liderki, które ciągną grę zespołu. Jednak Langhorne ma sporą pomoc od Chinek. Zarówno Ji Yan jak i Cao Liqing potrafią dorzucić mnóstwo punktów. Z kolei Bone często bywa osamotniona w zdobywaniu pkt. Chinki w drużynie Heliongjiang odgrywają ważną rolę, mocno pomagają liderce. U przyjezdnych na Amerykance spoczywa zbyt duża odpowiedzalność i sama każdego spotkania nie wygra. H2H w tym sezonie 4-2 dla gospodyń. U siebie wygrywały 80-74, 92-87, a ostatni mecz 17 grudnia na wyjeździe aż 76-55.

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
Jak skrill traktuje wpłatę przez p24, ale z konta osoby trzeciej? Bo koleżanka wysłała kuplowi tak, najpierw dychę na próbę, dycha doszła bez problemu, a potem jak już wysłała ten właściwy przelew, to go nie ma do tej pory.
I co ew. w tej sytuacji zrobić? Może ktoś też tak miał?

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sektor gosci
Odbierz swój darmowy zakład za 150 PLN na mecze Premier League w tym tygodniu lub inne dowolnie wybrane wydarzenie sportowe i zakończ rok 2016 z hukiem. Wystarczy zagrać za minimum 75 PLN przy dowolnym kursie w naszych zakładach i odebrać swój darmowy zakład dzisiaj do 23:59 CET. Cały zespół Betsson życzy Ci powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!
taki noworoczny prezent. Warto Sprawdzić
ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odbierz swój darmowy zakład za 150 PLN na mecze Premier League w tym tygodniu lub inne dowolnie wybrane wydarzenie sportowe i zakończ rok 2016 z hukiem. Wystarczy zagrać za minimum 75 PLN przy dowolnym kursie w naszych zakładach i odebrać swój darmowy zakład dzisiaj do 23:59 CET. Cały zespół Betsson życzy Ci powodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!

taki noworoczny prezent. Warto Sprawdzić

ktoś powie mi dlaczego Tsonga z Berdziem grali STB zamiast normalnego 3 seta ? tak jak Nadal z Rao

Ja nic nie mam :/

Status
Zamknięty.