>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, mam wolne w szkole.
Ja zanim pytam się o coś, staram się dowiedzieć samemu czegoś, a ty mając to forum i wątek o ustawie hazardowej nie wysiliłeś się w żadnym stopniu żeby samodzielnie zdobyć choć ksztę wiedzy.

* krztę

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem o co wam chodzi z Glikiem, na moje to zrobił to specjalnie bo nie za bardzo lubi Legię i tyle. Wbił szpilkę temu klubowi i bardzo mnie to cieszy ???? A po za tym straszna poprawność u nas jest co mnie bardzo nudzi.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Siemanko Panowie, jest gdzieś na forum wątek o planowanej nowej ustawie hazardowej, żeby trochę poplotkować? Pozdrówka ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, to tak czarno na białym bez zbędnego pieprzenia o tej ustawie. Można grać do tego 1 kwietnia czy już lepiej od stycznia zaprzestać aby problemów nie było?

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie będzie mozna , tylko u tych co wymienilem bedzie mozna albo do Niemiec jechac możesz obstawić u stacjonarnego albo w Anglii:grin:

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie widziałeś, że Hayboeck byłby w kwalach przed Kamilem ale se od niechcenia klapnął na dwie nogi. Ulubiona skocznia Hayboecka vs najmniej lubiana Kamila. Patrioci wszędzie
Ty lepiej kupony przyjmuj, bo z roboty wywalą. :cool: Wszędzie eksperci normalnie, a potem płacz i zgrzytaie zębami.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Goffin win 1 set @ 4,5 WH

Żal nie spróbować. Raz, że Murray nie wiadomo jak wejdzie w sezon, a dwa to tylko pokazówka, więc takie kursy trzeba grać.

1/10j

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dl13 +3 Punkty
rafaelinho +3 Punkty (Dobrze tenisowy sezon rozpoczynasz :) pograłem na 1 seta Goffina, dzięki PIONA!)
wilshere +2 Punkty (dzieki !)
stachuu1985 +4 Punkty
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty lepiej kupony przyjmuj, bo z roboty wywalą. :cool: Wszędzie eksperci normalnie, a potem płacz i zgrzytaie zębami.

Dziś mam wolne ;)
Ten płacz to będzie u ciebie bo stawiasz słaby kurs na zdarzenie o bardzo małym prawdopodobieństwie na podstawie 3 skoków, w których Hayboeck nawet gorszy nie był. Hayboeck 2 lata z rzędu 2 miejsce w Obersdorfie, Kamil przez 10 lat kariery najwyżej 4 miejsce 2 lata temu kiedy zaczynał sezon od TCS. Jak nie masz pojęcia co stawiasz to tak jest.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie wcale mnie nie zdziwi jak Murray straci seta.

rafaelinho +3 Punkty (i stracił :))
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś mam wolne ;)
Ten płacz to będzie u ciebie bo stawiasz słaby kurs na zdarzenie o bardzo małym prawdopodobieństwie na podstawie 3 skoków, w których Hayboeck nawet gorszy nie był. Hayboeck 2 lata z rzędu 2 miejsce w Obersdorfie, Kamil przez 10 lat kariery najwyżej 4 miejsce 2 lata temu kiedy zaczynał sezon od TCS. Jak nie masz pojęcia co stawiasz to tak jest.

Zobaczymy po konkursie, ja w przeciwieństwie do Ciebie posiadam odrobinę pokory i wiem, że nie jestem niemoylny, natomiast z Twoich postów bije taka buta i arogancja, że się czytać nie da. Sfolguj trochę, według mnie jest to jak najbardziej opłacalny bet, jak będzie, przekonamy się. Wysil się trochę, uruchom szare komórki i napisz analizę za Hayboeckiem, jeśli jesteś takie pewny. Kurs ponad 2 piechotą nie chodzi. ;)

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapodaje solidna porcje typow!!
under 140,5 c/o w meczu Wade Wright @1.9 Unibet
Wright + Anderson wiecej maxow @3.19 Unibet
Eisenbichler win @9 unibet
Eisenbichler podium @3 unibet
Hayboeck - Freitag 1
Fettner - Kofler 1
1 seria KO Freund - Geiger 1
Gary Anderson
Van Gerwen
ako 2.33 milenium

bartolini1 +3 Punkty (5/5 będzie, czuję to!)
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zobaczymy po konkursie, ja w przeciwieństwie do Ciebie posiadam odrobinę pokory i wiem, że nie jestem niemoylny, natomiast z Twoich postów bije taka buta i arogancja, że się czytać nie da. Sfolguj trochę, według mnie jest to jak najbardziej opłacalny bet, jak będzie, przekonamy się. Wysil się trochę, uruchom szare komórki i napisz analizę za Hayboeckiem, jeśli jesteś takie pewny. Kurs ponad 2 piechotą nie chodzi. ;)

Kurs jest 3.08 w Milenium. Analiza niepotrzebna bo napisałem wszystko co można było o Stochu w temacie o TCS i teraz o Hayboecku również. A że warte ryzyka to stawiam. Skoro opłaca ci się ryzykować na 1.55 to proszę bardzo. Twoja strata

Status
Zamknięty.