>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
te under 90 będzie na styk bo rozstrzelali się na koniec ????

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Dużo fauli więc będzie Wam ciężko. Ja złapałem over 85,5 i over 80 ... Nie wiem czy ten pierwszy zamykać bo będzie na styk.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na teraz dubelek
GKS Tychy
Cracovia Kraków
obecnie dwie najmocniejsze ekipy w polskim hokeju, ponadto w drugim meczu pasów z szarotkami mimo tego że podhale jest gospodarzem turnieju to dość mocno osłabione bez dwóch czołowych strzelców drużyny i całej ligi Darka Gruszki i Jarmo Jokili, jeszcze H2H
GKS-Podhale
4:3 (0:1, 3:1, 1:1), bramki: Peter Novajovský, Patrik Svitana, Petr Šinágl, Richard Jenčík - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Kasper Bryniczka.
4:3 (1:0, 1:3, 2:0), bramki: Peter Novajovský, Richard Jenčík, Matúš Chovan, Filip Drzewiecki - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Jarkko Hattunen.
4:2 (1:1, 3:1, 0:0), bramki: Patrik Svitana, Mateusz Rompkowski, Maciej Urbanowicz, Krystian Dziubiński - Dariusz Gruszka, Krzysztof Zapała.
✅✅
to z wczoraj, dopiero rozliczam bo włąśnie wróciłęm z pracy

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Sydney vs Roar - 1 po kursie 1,85 BaH, miałem czekać na 2,0 ale wiadomo ???? A tak w ogóle to prezezo mnie &quot;namówił&quot; ???? . Z racji tego, że nie jest to mój pomysł na ten mecz (a i na live szału na razie Sky Blue nie robi) to zagram za symbolicznego dukata ????

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Gdy linia spadała do 79+ to już chciałem rozliczać a tu mogło być po 90 jak się rozkręcili ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sydney vs Roar - 1 po kursie 1,85 BaH, miałem czekać na 2,0 ale wiadomo ???? A tak w ogóle to prezezo mnie &quot;namówił&quot; ???? . Z racji tego, że nie jest to mój pomysł na ten mecz (a i na live szału na razie Sky Blue nie robi) to zagram za symbolicznego dukata ????

Handicap Panie.... Handicap. Dokładnie taki sam przebieg jak w poprzednich meczach. Spokojna pierwsza połowa i demolka będzie w drugiej.... Żebyś nie żałował ????

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Polecam tym na to, że Brisbane strzeli gola @1.83
Prowadzą gre, wiecej sytuacji. Sydney strzeliło z kontry.

Status
Zamknięty.