>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wade @ 2,25
Spokojnie. Smith nie będzie cały czas tak napierniczał. Próbujemy.
A to gra na jakimś kosmicznym poziomie? Bully boy spokojnie jest w stanie utrzymać się na takiej średniej. Tym bardziej jak odpali w końcu swoją najmocniejszą broń - maksy. Na razie to zwyczajnie Wade gra słabo.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Marina Kastela - MLADOST (Siatkówka, Puchar Chorwacji) po pierwszym secie prowadzi MLADOST. Do grania kurs 2.25 na zwycięstwo Kasteli. W tym sezonie grali ze sobą dwa razy, oba spotkania na swoją korzyść rozstrzygnęli zawodnicy Kasteli. W tym sezonie jeszcze niepokonani na krajowym podwórku. Do spróbowania kurs na live.
bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
blind71 +3 Punkty
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
1xbet już wystawił kursy na mecz Nadala z Rao. 1,82 na Nadala!!! Czekam na resztę buków. Spodziewałem się po dzisiejszym występie coś koło 1,5-1,6

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słowenia u17 3 set -6,5 1,93
-5,5 1,79 1xbet

To, że wygrają seta jest oczywiste, czy z handi zobaczymy. 2 set wygrały do 11 ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś mi nie pasują te skoki. Niemożliwe jest jutro, aby się utrzymał taki poziom bo zjadą przykładowo z belki nr. 9 na belkę nr. 3. W sumie też nie wiadomo kto potraktował te kwale mniej serio np. licząc na rywala słabszego niż przykładowo zawodnik ostatni bo mógł nim być każdy z TOP10 co by się z kwali wycofał. Co dziwne, nikogo takiego nie było

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest cień szansy czy lepiej zamykać?
Ja mam Smitha, dużo pewniej wygląda. Wade na razie bardzo przeciętnie. Pewnie mało masz do wyjęcia, patrząc na kursy przedmeczowe, które moim zdaniem były kompletnie nieopłacalne. Mimo wszystko sądzę, że Smith weźmie, ale to wszystko zależy ile masz do zamknięcia. Jak nie dużo, to nie warto.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam się kiedy widziałem tak d.... mecz jak Wade- Smith w darta i nie mogę sobie przypomnieć ...

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam się kiedy widziałem tak d.... mecz jak Wade- Smith w darta i nie mogę sobie przypomnieć ...
Chyba nie oglądałeś wcześniejszych rund. Jak choćby mecz Webster - Suljović. Ten może nie jest na super poziomie, ale nie ma tragedii.
Zresztą Gurney - Webster dzisiaj był słabszy.

Status
Zamknięty.