>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Wizards u siebie ostatnio leją wszystkich, Pacers dramat na wyjazdach, idealna okazja żeby się przełamać.
Co do Knicks, to ja bym był za Atlantą dzisiaj.

Tomek jesteś? rzuć mi trochę światła na ligę Chile, bo widzę że jest na forbecie, a 2 stówki bonusu dali za jakiś konkurs to bym coś wysłał. Pamiętam że pisałeś że dobra do overów.

Orlando też dobre, ograją te ofermy z Charlote.
Z graniem na linie w pre, to raczej nie polecam, choc te druzyny overove z reguły je łatwo przekraczają. Ja wybieram sobie 1-2 spotkania w miare overovych ekip i poluje na kwarty,po wczesniejszej underovej, czesto to sie sprawdza zwlaszcza w 3 i 4 kwarcie. Ogolnie ciezka liga, dla bukow rowniez, bo tam moze byc 135pkt i 190pkt.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Z graniem na linie w pre, to raczej nie polecam, choc te druzyny overove z reguły je łatwo przekraczają. Ja wybieram sobie 1-2 spotkania w miare overovych ekip i poluje na kwarty,po wczesniejszej underovej, czesto to sie sprawdza zwlaszcza w 3 i 4 kwarcie. Ogolnie ciezka liga, dla bukow rowniez, bo tam moze byc 135pkt i 190pkt.
Tomek jakies sugestie na nba?

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A może Sacramento? Nadal nie gra Lillard. Kurs na -1.5 w bet365 2.20

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak przeglądam tę ofertę na NBA to przecież kurs na Sacramento to jakas pomyłka. 1,96, świetna sprawa. Jak znam jednak tę ligę to to jest jakaś podpucha, Portland wygra i ludzie się przejadą. Przecież Kings mają o wiele lepszy roster, poza tym są w lepszej formie. Nie wierzę, że atut własnej hali może być tak istotny, no ale zobaczymy.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też złapałem dodatkowo 29,5 i piękne dwie trójeczki chwile później ????
Szkoda tylko, że poza 3 trójkami wpadła 1 dwójka i 1 wolny na zdeycdowaną większą połowę kwarty. Echh
e: Co ja pograłem, one wolnego nie są w stanie trafić... :-D :-D

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Wątpie żeby dali tam live,
Puerto Montt - Osorno o158,5
Las Animas - Valdivia o 163,5
Leones Quilpue - Tinguiririca o165,5
za ten bonus, w miarę wybory czy nie bardzo?

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda tylko, że poza 3 trójkami wpadła 1 dwójka i 1 wolny na zdeycdowaną większą połowę kwarty. Echh
Ehh szkoda gadać co tam się dzieje... maraton pudłowania ????

F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak przeglądam tę ofertę na NBA to przecież kurs na Sacramento to jakas pomyłka. 1,96, świetna sprawa. Jak znam jednak tę ligę to to jest jakaś podpucha, Portland wygra i ludzie się przejadą. Przecież Kings mają o wiele lepszy roster, poza tym są w lepszej formie. Nie wierzę, że atut własnej hali może być tak istotny, no ale zobaczymy.
nie ma masówki na Kings póki co http://www.thespread.com/nba-basketball-public-betting-chart

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Wątpie żeby dali tam live,
Puerto Montt - Osorno o158,5
Las Animas - Valdivia o 163,5
Leones Quilpue - Tinguiririca o165,5
za ten bonus, w miarę wybory czy nie bardzo?

Bez tego pierwszego,ale poczekaj na live.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Chicago-Brooklyn Nets
D.Wade over 18,5pkt @ 1.85 bwin
U siebie ma srednia ok 20pkt,Brooklyn w obronie kuleje.Ostatnio 21pkt z IND i 24 z SAS
Pzdr

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co polecacie z nhl/nba? Myślę nad Pingwinami ale wczoraj się już przejechałem na Blackhawks jak też byli grubym faworytem, co sądzicie? NBA to może Wizards albo Hawks?

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vanderbilt - Kobiety @ Memphis - Kobiety - Memphis over 14.5 @1.83 4kwarta

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
na Memphis było @8 na początku jak prowadzili 14-4... heh te ogórkowe ligi są takie piekne czasami

Status
Zamknięty.