mireck
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
a mi tu na forum pisali, że takie taśmy januszowe są ;]
Przejrzałem tą taśmę i wcale januszowa nie była, w większości meczów zdecydowanie lepiej ustawione ekipy w tabeli grały z dużo gorzej postawionymi... idealnie to wyczuł i wynalazł.
Hokeja w ogóle nie ogarniam, myślałem,że podobna zależność co w piłce nożnej. I dobrze,że trafił... życzę każdemu aby raz w "karierze" miał taki strzał.Nie rób sobie jaj. W hokeju takie rzeczy się dzieją, że czasami najlepsza logika nic ci nie daje. Trafił na dobry dzień.
Zuchu odpal mi z kafla ????
Hokeja w ogóle nie ogarniam, myślałem,że podobna zależność co w piłce nożnej. I dobrze,że trafił... życzę każdemu aby raz w "karierze" miał taki strzał.
Zuch teraz na procent będzie pożyczał zamiast vivusa![]()
Chłop już pijay na jakichś baletach. :razz:???? Dołączam się do gratulacji! ????
Chłop już pijay na jakichś baletach. :razz:???? Dołączam się do gratulacji! ????
Kurs 5-10 a 446 to jednak przepaść, nie ma co porównywać taśmy z kursami po 1.2 do tej co Zuchman zarzucił.Na WS uzbierać kurs @5-10, w którejś z pierwszych rund nie jest bardzo trudno
????Ta, pamiętam go, jak były gorsze miesiące to pisał, błagał wręcz : :forumku, podaj mi proszę jakiegoś pewniaczka, odwdzięczę się jak będę coś miał", a teraz co? Powąchał pieniędzy i od razu zapomniał o starych kumplach. Ehh :/
Na WS uzbierać kurs @5-10, w którejś z pierwszych rund nie jest bardzo trudno