56pktBeykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 50,5 1poł @1,83
ale to było w tamtym roku, Mathieu już na tym czelku we Francji w listopadzie dawał radęlapcie Melzera dzis 2,20@ perelka, Mathieu przegrywal co leci na hardzie w tamtym roku, wygrywal jedynie z jakimis 300 w rankingu ogorkami, Melzer tez slabo ale no potrafil jednak wygrywac
Riske konczy tą udana noc.Houston -8,5
Anderson o 14,5
Bucks
Butler o 22,5
Sock
Donaldson
Riske+ Brangle
.
możliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????
Tenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:możliwe, jednak np. na temat koszykówki nie mam nawet ćwierć wiedzy takiej jak o tenisie a szybko załapałem o co tu chodzi jeśli chodzi o linię i mniej więcej jak wygląda psychologia tego sportu a w tenisie znam większość zawodnikó wiem na czym bazują a mimo to mało udaje sie ugrać na tym ????
Tenis to bardzo specyficzny sport, bo wszystko zależy tylko od jednej osoby i tego co ma w głowie, więc często ciężko cokolwiek tam przewidzieć, ja się na tym nie znam więc staram się zbytnio nie wypowiadać, ale za to znam się na koszu więc polecam:
Beykent University Women v Aksaray University - Kobiety over 111,5 @1,83 B365
Za niską stawkę, bo nie wiadomo jak wejdą w 3Q, ale poza tym liczę, że trafią w końcu jakieś "3" i utrzymają poziom z 1poł ????
Watpisz w moje typy? ????ja na początku złapałem over 100,5 linia była 105,5 ciężko powiedzieć cczy ogarną, zobaczymy
Jak betsson rozlicza krecze?
Woori set @3,33 dafbet (15-17)
raczej tak bo Ansan to obecnie najsłabsza ekipa w lidze, aczkolwiek miej na uwadze że liderem Woori jest narwany 20 latekwarto teraz na Woori
zagrac mecz?