>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
No bez jaj, 3na 1 z kontry nawet nie są w stanie wrzucić, to ja cienko widzę tę pogoń.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ciekawy kurs na Marrero i Zimonjica. @2,75 value jak nic

Ciekawe kursy, ale skłaniałbym się ku nobetowi. Jak Nenad powtórzy grę z poprzedniego sezonu, to nie ma czego szukać w ATP. Myślę, że jak początek roku mu nie wyjdzie z różnymi partnerami, bo z tym rankingiem nikt nie chce go na stałe, to zawiesi buty na kołku. Były pogłoski o trenowaniu Novaka i mnie to kompletnie nie zdziwi.

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Arthur Ashe Stadium
Ciekawe kursy, ale skłaniałbym się ku nobetowi. Jak Nenad powtórzy grę z poprzedniego sezonu, to nie ma czego szukać w ATP. Myślę, że jak początek roku mu nie wyjdzie z różnymi partnerami, bo z tym rankingiem nikt nie chce go na stałe, to zawiesi buty na kołku. Były pogłoski o trenowaniu Novaka i mnie to kompletnie nie zdziwi.

No dla mnie Inglot z Mergea z calego deblowego zestawu wyglada najlepiej i to wlasnie przed chwila + Browna pogralem.

Hm, pogloski? Bo nie interesowalem sie w sumie doglebnie sprawa, ale na sf chyba czytalem, ze ma go trenowac, ale jednoczesnie bedzie brac udzial w turniejach.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze Handicapy ludziom powchodzą na te Detroit.
Liczę na wysyp reputki za tego pewniaczka :grin:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sosna7 +5 Punkty
radarex +1 Punkty
darryron +2 Punkty
fael +1 Punkty
Status
Zamknięty.