>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Dobra co myślicie o tym aby dać poniżej 8 RR w meczu United do przerwy 2.50? Bez jaj że będą je bić tak ostro... dodatkowo ciekawie wygląda opcja poniżej 14 rożnych 2.10

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
6 spotkań Angielskiej Premier League zaczęło się o godz 16. A canal minus puszcza 1 mecz na żywo!!! A z odtworzenia puszcza Chelsea... To jest kur.a parodia telewizji. Eleven mnóstwo spotkań co kolejkę z Włoch Hiszpanii Francji etc. A Ci odwalaja szopkę taka...

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6 spotkań Angielskiej Premier League zaczęło się o godz 16. A canal minus puszcza 1 mecz na żywo!!! A z odtworzenia puszcza Chelsea... To jest kur.a parodia telewizji. Eleven mnóstwo spotkań co kolejkę z Włoch Hiszpanii Francji etc. A Ci odwalaja szopkę taka...

Puścili by więcej jakby mogli. Sygnał pobierają od Sky Sports a tam idzie w angli live tylko jeden mecz , w dodatku godzina 16. To nie ich wina także wyluzuj

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka

A to nie jest jakoś tak, że mają licencję na tylko jeden mecz na żywo o godz. 16:00? Inaczej tego nie mogę wytłumaczyć, bo mając tyle kanałów śmiało mogliby puścić 2 mecze przynajmniej, nawet na kanale 36 jak to robią jak jest liga mistrzów. Wiesz, tam w Anglii były zawirowania z tymi meczami o 16:00 :]

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Może i lepiej, że nie pokazują więcej meczów z PL.
Zbytnio nas piłkarze póki co nie rozpieszczają ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie narzekam 7 rogów mi już nabili jeszcze 1 i win ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Ja wszystko rozumiem. Ale nc+ się stacza. Czym oni chcą przyciągnąć widzą piłkarskiego? To jest śmieszne. Mieli kiedyś francuską hiszpańska włoska i puszczali po 2-3 spotkania z każdej ligi przy czym Eleven puszcza z Hiszpani i Włoch czasami po 6-7 spotkań z każdej kolejki i 4-5 z Francji!!! A przecież zakupili takie same prawa co wcześniej miało NC+ z tych wymienionych lig! Dosyć, że mają tylko Polska piłke i Angielska to Angielska bardzo mocno okrojona...

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Ja wszystko rozumiem. Ale nc+ się stacza. Czym oni chcą przyciągnąć widzą piłkarskiego? To jest śmieszne. Mieli kiedyś francuską hiszpańska włoska i puszczali po 2-3 spotkania z każdej ligi przy czym Eleven puszcza z Hiszpani i Włoch czasami po 6-7 spotkań z każdej kolejki i 4-5 z Francji!!! A przecież zakupili takie same prawa co wcześniej miało NC+ z tych wymienionych lig! Dosyć, że mają tylko Polska piłke i Angielska to Angielska bardzo mocno okrojona...
Jak mówisz o kolejce to NC+ też sporo puścili ;) wczoraj było Hull-Everton, dziś United z Boro, szlagier w Liverpoolu, jutro chyba dwa? Więc masz 5 spotkań ;)

Status
Zamknięty.