S5 mają GSW z kosmosu, ale na ławce tylko Iguodala i Livingston, są faworytem do mistrzostwa, ale jak dla mnie na pewno nie większym niż rok temu.
Tak jak Rambo napisał, jest solidny, nic lepszego się nie dostanie za taką kasę.
Przepraszam że przeszkadzam, ma ktoś stream do GSW ?![]()
Ogarnie, ale to bez znaczenia bo i tak nie możesz zamknąćNevener, jak myślisz, Westbrook ogarnie?
bo mi dubla zamyka
Moim zdaniem GSW nie mają odpowiedniej mentalności, ich pierwsze finały, męczyli się z Cavs gdzie grał James i sami role playerzy. Drugie finały, oddali z 3:1, Curry średnio grał w obu seriach, teraz dobrali sobie Duranta, który oprócz tego, że sam też wypuścił prowadzenie 3:1 to przechodząc do GSW nałożył na siebie sporą presję, i ta presja która na nich jest + to, że Cavs są bardziej zgrani i na nich nie ma już żadnej presji, sprawia, że GSW są mniejszymi faworytami niż rok temu.W PO i tak się zawęża rotacje, a tu już 7 naliczyliśmy, z czego 5 to mega kozaki (4+ Iggy). Rok temu przecież wszyscy byli skazywani na pożarcie, no coś tam ostatecznie nie zagrało, ale teraz mają Duranta, czyli top 2 tej ligi, to jak mają być mniejszym faworytem? Są ogromnym faworytem, i prędzej jestem sobie w stanie wyobrazić że przejdą te PO bez porażki, niż to że nie wygrają. Mówimy oczywiście o sytuacji gdzie wszyscy są zdrowi.
z -3.5 (nie przyjętego) zrobiłem -5 także liczę na poruszenie GSWŻyczę udanego meczyku.![]()
Jak Westbrook dalej będzie odpoczywał to utopi over.